close
img_8261-1.jpg

Lad os snakke om noget mange er os er uenige om, replicas, fake, kopivarer og efterligninger, kaldt det hvad I vil…

Mærker som Chanel, Céline og Louis Vuitton, YSL mm. bliver i stor stil kopieret og solgt, som var de den ægte vare, verden over. Jeg tager personligt afstand fra kopier og jeg ved at det kan ved første øjekast være rigtig svært at se forskel. Selv har jeg arbejdet hos Trendsales hvor der sælges hundredevis af tasker, sko mm. af overnævnte mærker, så jeg har lært lidt om hvad jeg skal kigge efter, og var i sin tid med til at lave små guides til at spotte en kopi.

Hårde ord her på bloggen er ikke det jeg er mest tilhænger af, men jeg hader kopivarer. Jeg har aldrig forstået hvorfor nogen gider eje det lort!? Jeg har efterhånden hørt diverse af undskyldninger hvorfor folk og i blandt nogle fra min omgangskreds og tidligere veninder investere penge i kopivarer, de vildeste røverhistorier uden ende for hvad folks fantasi kan række, når det kommer til at få bl.a mig overbevidst om at den CHANEL Jumbo er the real shit. Nogle gange kan jeg krumme tæer over, at de ikke stopper sig selv og kommer udenom den lange forklaring. 

Kan nogen forklar mig hvad nødvendigheden er, for at prøve at udgive sig selv, og den store Jumbo til at være original er? for det er præcis det modsatte effekt det giver hos en kender for kvalitet og den ægte varer. Fair nok hvis ikke man har råd eller lyst til at investerer i den dyre taske, sko mm. men så stop med at købe det og leve højt på du ikke faker den. 

Som blogger bliver vi dagligt kontaktet af virksomheder som vil ha’ os til at lave eksponering på mange ting, alt fra tøj, sex-legetøj, beauty produkter, you name it… tidligere i dag da jeg sad på min favorit hjørne, og nød min latte på en café på Østerbro fik jeg en henvendelse fra en dansk online site, som vil lave et samarbejde med mig – jeg klikker mig ind på linket som der er henvist fra min mail, og ved et klik befinder mig i et univers af efterabe produkter, i første omgang tænker jeg at de måtte have sendt den mail forkert, derefter bliver jeg forarget over at se bl.a mine nye Alexander McQueen sneakers til en pris af 299,- kr. Og ender med at krumme tæer når jeg ser nogle af mine bloggerkollegaer, som jeg normalt synes er ret cool have et stort samarbejde med virksomheden. Jeg valgte så at vende tilbage på henvendelse og skrev, at det måtte være en fejl fra deres side. Kl. 14 får jeg endnu en mail om, at den var god nok og de ønskede at tilbyde mig et ambassadør samarbejde, hvor jeg tilgengæld ku vælge og vrage i deres items, og iklæde mig i kopier fra top til tå mod omtale og anbefalinger. Jeg valgte at se bort fra tilbudet, og tror at jeg lader kommende mails fra afsenderen ryge i spam. 

Selv er jeg på ingen måde rig eller arrogant, men når det kommer til at klæde mig på, vil jeg til enhver tid vælge en taske til 299,- af no-name fremfor en lækker CHANEL replica om min skulder. Der er intet galt i at man ikke har råd til den ægte varer, men alt er galt når man prøver at være noget man ikke er! Nogle gør alt hvad der står i deres magt for at få andre til at tro på det, men det ikke alle man kan fake den for, hvorfor man i stedet burde stoppe sig selv.

Hvis du absolut ikke kan lade være med at flashe en kopi, så har jeg mere respekt for hende som står ved det, og leger overfor for hendes veninder at hun har købt den ægte eller lejer/køber den ægte varer en second hand! Second hand er mega optur! 🙂

* Talking about fakes bags and the fact that I really don’t get why people buying that shit? I love expensive bags, shoes & luxury brands, but if I don’t have the money then I prefer to buy a no name bag or just go shopping second hand, it’s still cool but in the real cool way! Don’t fake it till you make it, there will always be someone you can fool, so just stop it! 🙂 

* Hablando de réplicas y de marcas que muchísima gente especialmente chicas qué deciden comprarse su Chanel Jumbo y contar qué es verdadero, en mi óptica es una cosa muy raro querer pasarse por ser algo o alguien que es falso – mejor me compro mi bolsito sin marca o de segunda mano si no tengo dinero para aparentar algo que no tengo, que opinan ustedes? 

Tags : replicasecond handTrendsales

1 Comment

Leave a Response