close
Fashion & Lifestyle

Win your own costum knox denim jacket from Rails | Limited 

img_9517.jpg

Rails, et mærke jeg synes er super cool med lækre snit! Jeg har efterhånden en del skjorter i brandet og det findes både til kvinder, mænd og børn – brandet er Amerikansk og blev lanceret i 2008.

Du har måske lagt mærke til skjorterne på de sociale medier, hvor nogle af os bloggere har dem på, Rails kan endelig købes i Danmark, du kan få fingrene i de bl.a de lækre skjorter i Magasin på Kongens Nytorv, i forbindelse med lancering er der fantastiske goder, Rails afholder en uptur konkurrence senere i dag, hvor du har mulighd for at vinde din helt egen customised knox denim jakke med dit navn eller initialer bag på ryggen. Jeg har allerede bestilt min og kan I gætte hvad der skal stå? – måske ses vi til eventet i dag Torsdag fra kl 17-19 🙂 

* The American brand is already on the streets in Denmark, but finally available in Magasin, at Kongens Nytorv – today Rails celebrate their opening with very cool deals & a amazing giveaway from 17-19 pm. You can win your own customised knox denim jackets with your name on it! 

* La marca americana Rails es una de las marcas que me gusta cuando se trata de camisas, son muy confortables y de buena calidad – hoy por fin abren una tienda en Magasin, Kongens Nytorv en Copenhague y desde 17-19 pm. Abran ofertas muy buenas y en concurso donde tienes la posibilidad de ganar tu propia chaquéta con tu nombre o iníciales en la espalda, demasiado cool! 

Tags : rails

1 Comment

Leave a Response