close
My kid

Toes in the sand

14101886_656818051137153_2065555566_n

Sommeren viser sit dejlige ansigt igen og er overvevidst om det nok er ved at være for sidste gang i dette kalenderår, på Vali’s skole har de fundet ud af, hvordan de kan døbe tæerne i vandet, i går havde de omdannet den store sandkasse til en mini-strand, han er blevet så glad for at gå på den skolen og har bl.a haft sin første lege og soveaftale med en fra klassen, – det er nok en større ting for mig, end for ham selv 🙂 

* We’re so happy for the new school, the kids almost feel that they have there’s own beach there – I can really see how independent he’s getting. 

* Estamos encantados con la nueva escuela de Vali, es un poco pequeña pero hacen muchas cosas a y tiene un buen ambiente, el está muy contento y hace una semana fue su primera vez que durmió donde su amigo, para mí es muy grande y el se siente muy orgulloso 🙂