close
14017714_10154436817001057_1138406300_n
14054887_10154436817051057_659668299_n

Dagen i dag har budt på en tur rundt i de Københavnske gader, hvor min skønne veninde og samarbejdspartnere Emilie Delance, bag GLOW repeat havde booket nogle timer ind i kalenderen til kaffe-date, hygge og snakke lidt business med mig – jeg blev bl.a præsenteret for SCHULZ BY CROWD som er et skandinavisk fashion brand med styles i storbyinspirerede mønstre, abstrakte asymmetriske lange strøg og elegante bløde grafiske linjer – alt sammen i en nordisk kvalitet og palette af farver, som bestemt falder i min smag og er fan af deres smukke univers af nordisk kvalitet og ikke mindst deres kreativitet!

Dagens outfit udkommer senere på året og I skal glæde jer, for udover at det er lækkert design så føles det fantastisk at have på, samt er meget af deres kollektioner lavet i 100% silke og hvem er ikke til tøj som bare føles, og har et eksklusivt og enkelt udtryk?! – Jeg elsker at style og kombinerer kollektionerne væk fra det man ser i lookbooks, hvorfor jeg har valgt at sammensætte dette cool og comfy look.

// Pants & Shirt SCHULZ BY CROWD // Glasses Dolce & Gabanna // Sneakers Valentino //

* I must show you this amazing Danish brand SCHULZ BY CROWD, this collection coming up soon it’s from ss17 & I love the beautiful colors & print they choose for the whole collection – looking forward to show you more very soon. 

* Les presento esta nueva marca danesa con el estilo escandinavo, me fascinan los colores que SHULZ BY CROWD ha escogido para toda la ss17 colección. Pronto les enseñaré más de esta marca.

Tags : SCHULZ BY CROWD