close
14074442_653517154800576_551142393_oDen første rigtige uge af Vali’s nye eventyr er snart forbi og det har været en rigtig god start med tusindvis af nye indtryk og forventninger at leve op til for en lille dreng på 5,5 år – det at møde 1,5 time før vi plejede i børnehaven, ikke at kunne tillade sig at holde en fridag når det passer og han har lyst til at hygge med mor eller tage en spontan ferie sydpå er lidt af en ny verden for os begge 🙂

Vi har været så heldig at komme ind på den skønneste privatskole med få børn i hver klasse, vild opmærksomme og omsorgsfuld lærer, de andres børns forældre og ikke mindst børnene for hinanden er en vild tryg følelse! Men det vil dog ikke sige at alle de nye indtryk, samt at starte forfra uden kendskab til hvert enkelt individ ikke gør at der selvfølgelig kommer en masse reaktioner når vi er os to – jeg blev nærmest helt i tvivl om det kun var mit barn som viste en reaktion af træthed, frustration, spændning og glæde på samme tid, hvorfor jeg spurgte ind til de andres børn og kan nu trække vejret og tænke at jeg gør det helt ok og at Vali klarer den exceptionel godt og at det er helt OK at han udtrykker at det er hårdt med alt det nye i hans liv, det vigtigste tror jeg er at tale om det og spørger ind til hver eneste dag som interesse og være positiv og opbakkende om de nye rammer.

I går havde han hans første lejeaftale hjemme hos os med hans lille ven fra parallel klassen, hvor de legede super godt sammen, samt er han ind i inderciklen i hans egen klasse når de om morgenen hiver hver især deres super seje Pokémon op af tasken, det må være dagens optur at kunne forstå hinanden 100% i den verden, hvor jeg bestemt ikke forstår mig på hverken navne, spillet eller hvad der er så cool ved at være med på Pokémon bølgen 🙂 Håber alle børn og forældre i de nye 0 klasser har fået en god start!

// Shirt Ralph Lauren // Jeans Tommy Hilfiger // Boots Flexsible //

* The first week of school is almost over & we are very happy for the new school, teachers & Vali’s classmates – it’s a new world with a lot of new experience, expectations & new friendships, so we’re very excited.

* La primera semana en la nueva escuela ya casi ha pasado y hemos tenido una semana muy buena, dura y con muchas nuevas impresiones. Todo va muy bien, mi pequeño se siente un poco cansado y necesita acostumbrarse a este mundo nuevo llego de novedades y cosas nuevas.

Tags : Østerbro Lille skoleSchool

201 Comments

 1. http://www.camaneschi.com/game-brandon-gibson-womens-jersey-new-england-patriots-13-road-white-nfl-Nogueira_es siger:
 2. http://www.accodetails.com/new-york-mets-27-jeurys-familia-home-white-pinstripe-authentic-cool-base-jersey-with-2015-world-series-participant-patch-Conference_no siger:
 3. Pingback: theprintjobs
 4. Pingback: 775mqska
 5. Pingback: thedarnedclub
 6. Pingback: mylinkstv
 7. Pingback: tomtaylorblog
 8. Pingback: finterz
 9. Pingback: talkofig
 10. Pingback: yolkedprotein
 11. Pingback: l4ohbay4
 12. Pingback: shaunasbags
 13. Pingback: blickpoy
 14. Pingback: interosells
 15. Pingback: kelseybsbooks
 16. Pingback: opelbeyinleri
 17. Pingback: perokokbijak
 18. Pingback: rentalloka
 19. Pingback: inboundhead
 20. Pingback: maxfullforce
 21. Pingback: enescomert
 22. Pingback: jessiebridges
 23. Pingback: albainmaz
 24. Pingback: ihearyall
 25. Pingback: lubimochka
 26. Pingback: pistaclic
 27. Pingback: fabloomsilk
 28. Pingback: nike magista youth
 29. Pingback: carbonstalk
 30. Pingback: evelynreynoso
 31. Pingback: freemmark
 32. Pingback: babytoschool
 33. Pingback: ventaasesoria
 34. Pingback: globalsipl
 35. Pingback: jishnuguha
 36. Pingback: wsendeavors
 37. Pingback: iamsamart
 38. Pingback: wuxiangtaichi
 39. Pingback: rhizomelic
 40. Pingback: digisolnc
 41. Pingback: ypsirealtor
 42. Pingback: acforlessllc
 43. Pingback: marieebeaute
 44. Pingback: eobvas
 45. Pingback: zotorrent
 46. Pingback: thedirtytaco
 47. Pingback: rawbiofast
 48. Pingback: pearsonchool
 49. Pingback: dixiepundit
 50. Pingback: bukafalar
 51. Pingback: maxfornet
 52. Pingback: soldthekayway
 53. Pingback: swnblog
 54. Pingback: laketreepress
 55. Pingback: thegroceri
 56. Pingback: danieladirosa
 57. Pingback: sterneanswers
 58. Pingback: tibetwoodcut
 59. Pingback: knapzac
 60. Pingback: actconfident
 61. Pingback: aquivlar
 62. Pingback: luizabarroso
 63. Pingback: lapaktoko
 64. Pingback: unvailevents
 65. Pingback: prontosignsus
 66. Pingback: erickasouza
 67. Pingback: cigarlogbook
 68. Pingback: genevacollins
 69. Pingback: kaavun
 70. Pingback: blovese
 71. Pingback: xmrujo

Leave a Response