close
14074442_653517154800576_551142393_oDen første rigtige uge af Vali’s nye eventyr er snart forbi og det har været en rigtig god start med tusindvis af nye indtryk og forventninger at leve op til for en lille dreng på 5,5 år – det at møde 1,5 time før vi plejede i børnehaven, ikke at kunne tillade sig at holde en fridag når det passer og han har lyst til at hygge med mor eller tage en spontan ferie sydpå er lidt af en ny verden for os begge 🙂

Vi har været så heldig at komme ind på den skønneste privatskole med få børn i hver klasse, vild opmærksomme og omsorgsfuld lærer, de andres børns forældre og ikke mindst børnene for hinanden er en vild tryg følelse! Men det vil dog ikke sige at alle de nye indtryk, samt at starte forfra uden kendskab til hvert enkelt individ ikke gør at der selvfølgelig kommer en masse reaktioner når vi er os to – jeg blev nærmest helt i tvivl om det kun var mit barn som viste en reaktion af træthed, frustration, spændning og glæde på samme tid, hvorfor jeg spurgte ind til de andres børn og kan nu trække vejret og tænke at jeg gør det helt ok og at Vali klarer den exceptionel godt og at det er helt OK at han udtrykker at det er hårdt med alt det nye i hans liv, det vigtigste tror jeg er at tale om det og spørger ind til hver eneste dag som interesse og være positiv og opbakkende om de nye rammer.

I går havde han hans første lejeaftale hjemme hos os med hans lille ven fra parallel klassen, hvor de legede super godt sammen, samt er han ind i inderciklen i hans egen klasse når de om morgenen hiver hver især deres super seje Pokémon op af tasken, det må være dagens optur at kunne forstå hinanden 100% i den verden, hvor jeg bestemt ikke forstår mig på hverken navne, spillet eller hvad der er så cool ved at være med på Pokémon bølgen 🙂 Håber alle børn og forældre i de nye 0 klasser har fået en god start!

// Shirt Ralph Lauren // Jeans Tommy Hilfiger // Boots Flexsible //

* The first week of school is almost over & we are very happy for the new school, teachers & Vali’s classmates – it’s a new world with a lot of new experience, expectations & new friendships, so we’re very excited.

* La primera semana en la nueva escuela ya casi ha pasado y hemos tenido una semana muy buena, dura y con muchas nuevas impresiones. Todo va muy bien, mi pequeño se siente un poco cansado y necesita acostumbrarse a este mundo nuevo llego de novedades y cosas nuevas.

Tags : Østerbro Lille skoleSchool

10 Comments

  1. http://www.camaneschi.com/game-brandon-gibson-womens-jersey-new-england-patriots-13-road-white-nfl-Nogueira_es siger:

Leave a Response