close
Redigeret

Dagen har stået på morgenmad med Tommy Hilfiger, og forskellige shows, backstage besøg, frokost og skydning af dagens look under 2. dagen på modeugen – efter showet med Maikel Tawadros havde min fotograf og jeg en lille time før vi måtte videre, så vi udnyttede tiden og skød disse rå billeder af dagens outfit.

Det dryssede lidt fra himlen og mine bare ben blev køligere med det utilregnelig vejr, så vi lånte dette skønne rum i en bygning ved siden af showets location – det var blot for at tjekke op på den pressede kalender, men jeg er fan af spontanitet, så jeg bad min fotograf Janet om at skyde lidt mens jeg legede model i ombygnings rodet, som resulterede i disse helt ok pics!

// Shirt Weekday // Vest ZARA // Sandals Soon // Bag Valentino // Leather Jacket Sandro // Watch Rolex // Sunnies TRIWA //

* A little spontaneous shoot somewhere between the shows during Copenhagen Fashion Week – love when unplanned things give me a results like this. 

* Hoy he pasado todo el día fuera de casa, trabajando y disfrutando la semana de moda de Copenhague – mientras tenía una hora mi fotógrafo y yo aprovechamos el tiempo y hicimos este shoot que me parece genial! 

Tags : cphfwmoda