close
My kid

The first day of school is always exciting

img_3930.jpg

Wow! 5 år, 8 måneder og min lille baby starter I 0 klasse i dag – vi har talt rigtig meget om de nye kommende rammer, samt alle de indtryk som han får. Der er 1000 spørgsmål og jeg kan desværre ikke besvarer dem allesammen, dog er det bedste ved det at han glæder sig enormt meget. En selvvalgt Ninjago skoletaske, penalhus, regntøj og alt det han skal bruge er klar, (tror vi) og vi har forberedt os så godt vi kan og familien Martinez på to i København er fyldt med positive vibes 🙂

Vi har sagt pænt farvel og tak til hans børnehave gennem flerer år, farvel på gensyn til sommerferien, rejser og fede oplevelser som har beriget ham, gjort ham modig og skoleklar – nu står den på faste rammer, en anden form for forpligtelser, og vi siger hej til en ny og spændende rejse med en rygsæk på ryggen hver morgen.

Vi ønsker alle børn og forældre en fantastisk skolestart – fremover kan I få et lille indblik i, hvad Vali foretager sig gennem denne nye sektion af My Kid.

// Sunnies See Concept // Denim Jacket Bershka (mamis) // Sweat H&M //

* The first day of school is always exciting, I can’t believe that he’s ready, 5 years & 8 months – we are both very excited but I think we both have a little feeling of overwhelming &%3

Tags : kidskids fashionSchool