close
img_7605-1.jpg

GHD støtter for 12. år i træk op om kampen mod brystkræft og donerer 10€ til Støt Brysterne for hver solgt styler eller føntørrer og 1€ for hver solgt bold med ghd electric pink hårelastikker.

I denne sæson har deres nye limited edition GHD electric pink stylere og føntørrer fået en pink makeover. Med lækre metalliske effekter. GHD har på verdensplan doneret 9 millioner £ til brystkræft, som efter min mening er helt fantastisk – du har nu mulighed for at støtte op om kampen mod brystkræft, og hjælpe med at nå målet på 10 millioner £.

At blive ramt af brystkræft ændrer livet markant. Mange kvinder oplever at miste håret som følge af kemoterapi og går igennem stærke følelsesmæssige undersøgelser – GHD’s mission i år er at give inspiration til et lækkert look med bl.a. makeup og tørklæder, hvorfor de har teamet op med de mest prominente navne indenfor mode- og skønhedsbranchen hvor de deler skønne guides til et look. Se mere på ghdhair.com/pink

Jeg har valgt at støtte op om denne fantastiske sag, da jeg for meget kort tid siden blev overrasket med at min kære veninde, som jeg holder utrolig meget af og som står mig meget nær fik konstateret forstadier til brystkræft, og jeg kan kun forestille mig hvilken følelser og tanker som man går igennem – det har selvfølgelig påvirket mig meget og da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at være ambassador og hjælpe med at støtte op for netop denne sag var jeg ikke et sekund i tvivl om mit svar.
Jeg lovede at jeg ville have et lille treat til jer i denne uge i forbindelse med nyt design og en lille ændring i mit blognavn, så jeg kan nu afslører at jeg i samarbejde med GHD tilbyder jer, mine skønne læsere et eksklusivt rabatkode som giver jer 25% på hele pink kollektionen – rabatkoden BLOG2DK gælder til August til d. 31. aug. Samt bliver I forkælet med et valgfrit produkt fra pink limited edition kollektionen, som I kan vinde her på bloggen.

Jeg håber I har lyst til at dele budskabet og deltage i konkurrencen ved at gøre nedenstående:

• Del dette blogindlæg på din Facebook væg.

•Skriv hvilken produkt du kunne tænke dig at vinde i kommentarfeltet.

Det vil virkelig glæde mig, hvis jeg kan gøre en lille forskel – jeg har selvfølgelig testet de nye produkter og kan kun sige at jeg er fan, og hvem vil ikke eje et limited edition styler fra GHD? 🙂

Dette blogindlæg er lavet i samarbejde med www.ghdhair.com/dk

* I’m glad to announce that you can save 25% on the new pink collection from GHD with the discountcode BLOG2DK until 31 August, every time a pink product is purchased from the electric pink range, GHD will donate money to STØT BRYSTERNE on your behalf, beside that you can win a optional styler from the collection, all you have to do is:

  • Share this blog post on your Facebook wall. 
  • Tell me which styler you want to win on the comment box.  

The winner will be picked 1 september!

Tags : ghdPink collectionStøt Brysterne