close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image
image
image
image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image
image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fornyet med god energi efter jeg tilbragte en masse hyggelig, sjove og skønne timer på Ni’mat spa i de smukkeste omgiver på Hilton’s vandtempel, som indeholder saltvandspool og aromadampbad!

Min ledsager og jeg blev forkælet af det skønneste personale, vi startede ud med en latte på 12. etage, hvor vi havde det fineste udsigt til både havet og lufthavnen – derefter gik vi i spa, hvor vi intet manglede. Det blev til en tur i ” Guld ægget” samt en fantasrisk helkropsmassage – vejret er så deprimerende, så det var virkelig tiltrængt med et lille energi boost og det har jeg virkelig fået mig 🙂

Jeg har efterhånden prøvet de fleste spa i DK, og må sige at Ni’mat på Hilton ligger i min top tre liste! Gør noget godt for dig selv, din krop og sind – hiv din veninde, kæreste eller en du synes fortjener dit selskab og nyd hinanden i disse smukke omgivelser, det er det hele værd!

*Yesterday I spent my day at this beautiful Ni’mat spa at Hotel Hilton in Copenhagen, so today I’m full of new energy- it’s so great to do something for yourself sometimes and just enjoy the good things in life with someone you care about!

*Ayer pase mi día en el E spa de Ni’mat en el hotel Hilton en Copenhague, me siento llena de nueva energía y es tan importante darse el gusto de disfrutar de vez en cuando!

Tags : ni'mat spani'mat spa tempelmassage

Leave a Response