close
image
image
image
image
image
image
image
image

Sorry for min langefinger men det lidt svært at lade være når vejret er gråt og vådt! Det positive ved det må være at jeg er ret produktiv og får lavet en masse arbejde og nyde at have lidt alenetid, samt se nogle af de venner som stadig er i DK.

Jeg er fan af dette rå og sort look, som må siges matcher ret fint til vejret – i sidste uge var jeg til Rihannah hvor jeg bl.a havde disse fantastiske boots fra SOON, de er ikke så fine mere efter en vandrende tur og masser af dans u det frie, but I still love them! Et af mine favoritter i min garderobe for tiden er denne cool vest med zippers fra BCBGMAXAZRIA som I kan få fingrene i lige nu sat ned fra 3000,- Kr. med 50% på Købmagergade 15!

// Vest BCBGMAXAZRIA // Bag & Other Stories // Boots SOON // Shades Poul Stig, DITA // Cardigan Bershka // Rings Georg Jensen – Oh! by Kopenhagen Fur //

*Sorry for my f*** fingers but the Danish weather really deserve it!

I think this outfit is one of my favorite this year, I like it dark & cool – wearing my very cool and super comfortable boot from SOON & one of my favorite items from my wardrobe, this über cool leathers vest from BCBGMAXAZRIA @bcbgmaxazriacph!

*Me van a disculpar por mi dedo provocativo pero esque el tiempo en Dinamarca esta súper malo y se lo merece! Este en uno de mis looks favoritos en este año, todo de negro, cool y súper confortable con mis botines de SOON y me chaleco de piel de BCBGMAXAZRIA, que ahora mismo está de rebajas con el 50% en Copenhague, Købmagergade 15!

Tags : autumn outfitBCBGMAXAZRIAleather vestluxury