close
image
image
image
image
image

Dansk sommer når det er bedst, vejret er simpelthen så utilregnelig at jeg i løbet af en dag kan skifte tøj optil tre gange, men så får jeg også brugt lidt af min garderobe 🙂

Det er ikke så ofte, at jeg går i sko med hæl på til hverdag, da det er lidt upraktisk når man som jeg kan være tusind forskellige steder i løbet af en dag, hvorfor jeg investerer i lækre sneakers, men har fået disse rå læder boots fra SOON med en lille hæl, de er helt fantastiske at have på også i regnen!

Min blå kjole/coat i neopren er et design colab fra Damien Ravn x Muuse, jeg er fan af items som ikke ses på alle, og hvor man skal have en kreativ sans for at kombinere og sammensætte det, så det er brugbart og ikke blot kunst!

// Coat-Dress Damien Ravn x Muuse // Shoes SOON // Shades DITA, Poul Stig Briller // Bag & Other Stories // Fur charm Alex P Fur //

*The Danish weather has never been so skitzo like this week! It’s raining a lot & sometimes I can change my outfit tree time in a day, the positive thing is that I actually can wear a lot of what’s in my closet 🙂 Wearing my new boots from SOON & my very cool Danish design neoprene dress/coat from a collab between Damien Ravn x Muuse!

*El tiempo en Dinamarca ahora está bastante loco, por el momento está lloviendo y luego el sol está tan fuerte, nunca se cómo vestir y me cambio hasta tres veces al día! Me encanta este look que lleve hoy bajo la lluvia 🙂

Tags : Danish designfashionneoprene