close
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

I løbet af ugen var jeg inviteret af 9PR til SEPHORA’s Fall 2016 præsentation af makeup & Beauty hvor både Dr. Jart, Erborian, Nudestix, Sleek er et nyt mærke hos Sephora, samt deres exclusive mærker som bl.a Marc Jacobs – de lækreste produkter og farver udkommer til September i SEPHORA, så I skal virkelig glæde jer! Jeg har taget lidt billeder af et lille udpluk fra de produkter jeg personligt ser frem til at få 🙂

*This week I was invited to Sephora’s presentation of Fall 2016 makeup & beauty, I love the colors and specialty the new blushes from Marc Jacobs – looking forwards to shop them in September at Sephora!

*Esta semana estuve presente el la presentación de la nueva collection de maquillaje de Sephora, me encantan los colores y especialmente los colorantes de Marc Jacobs, toda la nueva collection estará de venta en septiembre en Sephora!

Tags : 9PRbeautyMakeup by SephoraMarc Jacobs makeupSephora