close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCO with m3 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg vælger at lave undertøjsbilleder er det vigtigt for mig, at jeg stadig kan se mig selv i øjnene og føle at det er helt ok at “udstille” mig selv og rykke nogle af mine egne grænser, som jeg ellers altid står fast ved. Jeg er et stort princip menneske, hvorfor jeg gerne vil holde fast i mine værdier, uanset hvor mange der måtte synes at jeg er røv-kedelig til tider:)

Jeg er fan af smukt undertøj og blonder er noget som heldigvis altid vil forblive i lingeri-verdenen. Bh’er uden pude eller bøjle er det der fylder mest i min skuffe, udover det sporty så er jeg utrolig glad for lækre blonder med små detaljer, som denne “Erika Bra” fra Erbs Denmark!

*I think we all love underwear, I’m a huge fan of beautiful bra – love this black limited edition  transparent lace “Erika Bra” from the Danish brand Erbs Denmark – buy it online at Pixienova.dk 

*Pienso que a todos y a todas nos encanta la ropa interior, a mí me gusta especialmente cuando tiene un toque sensual y romántico al mismo tiempo. Este edición limitada de Erbs Denmark me encanta, una marca danesa que puedes comprar online en Pixienova.dk 

*In collaboration with Pixienova | spons

Tags : braErbs DenmarkPixienovaunderwear

Leave a Response