close
no thumb

 

image

 

image

 

image

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

imageEfter en hyggelig aften i går med to veninder og et par cocktails i indre København, vågnede jeg op til en frokost og spa invite i min inbox fra en god ven, 1. Maj har stået på en hyggelig dag på Hotel Bella Sky – jeg er fan af mennesker som deler samme tankegang som jeg, og mener at søndage er til for at slappe af og nyde at vi lever 🙂 

Den kommende uge byder bl.a på to vigtige dag, Vali skal tilbringe en masse tid på hans kommende privatskole på Østerbro, hvor både hans far og jeg skal være med til at gøre hans dage trygt og sjovt – følg mit “voksenliv” de kommende dag på Snapchat Brigidanysnap 😀 

* After a fun night with two of my girlfriends & sweet cocktails I woke up this morning and I had a lunch & spa invite on my inbox from one of my friends, so we spend a lovely & sunny day at Hotel Bella Sky Copenhagen – I like people who think that Sunday’s are made for relaxing & just enjoy that we’re alive 🙂 

* Ayer tuve el placer de pasar una noche muy agradable con dos amigas y un par de cócteles dulce, hoy me he levantado con una invitación en mi buzón para pasar un día con almuerzo y descanso en el spa del Hotel Bella Sky Copenhagen, me encanta la persona que tenga ese lindo pensamiento de que los domingos son para descanso y disfrutar qué estamos vivos 🙂 

Tags : hotel bella sky copenhagensunday spa relax