close
no thumb
image
image

imageHer til morgen er jeg stået tidligt op, da jeg efter en lille uge i Odense skal hjem til København – i går hyggede jeg med en veninde i Middelfart og det er tid til at komme hjem, har savnet min lille hule på Amager 🙂 

Om ikke så længe skal jeg have ordnet mine negle hos min favorit salon i indre by, derefter har jeg en date med min fotograf og i aften hygger jeg med middag og cocktails – what’s not to like! 

* Good morning lovely followers, I woke up in Middelfart this morning in my friends home, we had such a cosy night last night – now it’s time to leave Fyn and go back home to copenhagen. When a arrive I have an appointment to get my nails done & a lot of girl talk 🙂 

* Buenos días, hoy me he despertado en casa de mi amiga en la ciudad de Middelfart, ayer pasamos una noche muy divertida. Estoy de camino a Copenhagen, he extrañado mí casita linda, pero primero me van hacer una manicura para estar lista esta noche 🙂 

Tags : beautygood morning

15 Comments

  1. http://www.kabarislam.net/ohio-state-buckeyes-15-ezekiel-elliott-2015-playoff-rose-bowl-special-event-diamond-quest-white-2015-bcs-patch-jersey-Casemiro_dk siger:
  2. http://www.fontanaintl.com/indians-8-lonnie-chisenhall-grey-flexbase-authentic-collection-2016-world-series-bound-stitched-mlb-jersey-authentic_dk siger:

Leave a Response