close
no thumb
image
image

imageHer til morgen er jeg stået tidligt op, da jeg efter en lille uge i Odense skal hjem til København – i går hyggede jeg med en veninde i Middelfart og det er tid til at komme hjem, har savnet min lille hule på Amager 🙂 

Om ikke så længe skal jeg have ordnet mine negle hos min favorit salon i indre by, derefter har jeg en date med min fotograf og i aften hygger jeg med middag og cocktails – what’s not to like! 

* Good morning lovely followers, I woke up in Middelfart this morning in my friends home, we had such a cosy night last night – now it’s time to leave Fyn and go back home to copenhagen. When a arrive I have an appointment to get my nails done & a lot of girl talk 🙂 

* Buenos días, hoy me he despertado en casa de mi amiga en la ciudad de Middelfart, ayer pasamos una noche muy divertida. Estoy de camino a Copenhagen, he extrañado mí casita linda, pero primero me van hacer una manicura para estar lista esta noche 🙂 

Tags : beautygood morning