close
Me, Myself & I

I’m not someone who is glamorous all the time

no thumb

Processed with VSCO with m3 presetSom blogger modtager vi rigtig mange henvendelser omkring det liv vi serverer for jer gennem vores fine billeder, noget utrolig mange er betaget af og sommetider kan sidde med følelsen “Gid jeg var i dine sko” – lad mig lige fastslå at vores liv, og her vælger jeg at tale for mit vedkommen ikke er så glamorøst som det ofte ser ud til, det betyder dog ikke at jeg lever et falsk og overfladisk liv 🙂

I ser mig her i mit totale afslappet look, som jeg elsker at være i – jeg forsøger altid uanset hvilket selskab eller arrangementer jeg er til at bevarer begge mine ben plantet på jorden, for mig er det ikke det ydre eller de fine arrangementer jeg deltager i, som definerer den person jeg er, men mere mine principper og selvrespekt jeg altid har stået ved.

Når ikke jeg er så glamorøs så elsker jeg at se en god film, spise en masse lækkert hjemmelavet mad, hoppe i en stor lækker strik og uglet hår 🙂

Jeg har brugt et par dage i Odense, hvor jeg bare har slappet af med familien og venner uden filter og jeg elsker det!

* I’m not always that glamorous as you think or what my pictures sometimes look like – actually I do love to have messy hair & wearing relaxing clothes & feel very comfy like you see me in this picture – this week I had spent a lot of time with my family without no filter & I love it 🙂

* No soy tan glamourosa como aveces me ven o cómo muchas de mis fotos muestran – muchas veces me pongo muy regalada como es esta foto y este look, he ocupado una semana junto con mi familia en Odense descansando y me encanta 🙂