close
no thumb
Processed with VSCO with m3 preset

 

Processed with VSCO with m3 presetEt lille spontan treat til mig selv, i går var jeg hurtig i Rosengårdcentret i Odense og faldt for denne beige elforet badedragt med dyb V-udskæring foran. Bindebånd i nakken og dyb udskæring – shop den HER.

* A little treat from me to me – Yesterday  I found this cool fully lined swimsuit with low-cut V-neck at front, ties at back of neck, and a low-cut back – you can buy it HERE.

* Ayer estaba en un centro comercial en Odense y me enamoré de este vestido de baño – cómpralo aquí.

Tags : swimsuit

22 Comments

  1. Hej Brigida

    Den badedragt passer dig virkelig godt! Den er så cute 😀

    Jeg er selv ved at gøre mig klar til sommerens sol og stand. Jeg faldt over en ny fin kollektion fra Hunkemöller ved navn: The Sylvie Collection, som jeg synes indeholder nogle rigtig flotte bikinier, som nok skal få fyldt min garderobe ud denne sommer 😀

    Kollektionen kan findes her, hvis du skulle være interesseret 😀 – https://www.hunkemoller.dk/dk_da/sylvie/swim.html

Leave a Response