close
Me, Myself & I

Sit – Relax – Enjoy

no thumb
Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset
 

 

Processed with VSCO with f2 presetEfter en fantastisk weekend i selskab med gode og sjove mennesker omkring mig, er jeg taget til Fyn hvor jeg vil tilbringe nogle dage med udvalgte mennesker jeg holder af, samt få en masse lækkert mad og hygge med Vali og min familie.

Nogle gange er de bedste ting i livet, de ting og mennesker man har omkring sig som man ofte tager forgivet, så jeg tager mig nogle dage hvor jeg bare kan læne mig tilbage & do nothing 🙂

// Jacket KENZO // Pants ZARA // Sneakers & Bag UTEQÜE // Glasses Poul Stig Briller AHLEM // Skarf Mink Fur //

* After an amazing fun weekend with friends, shopping & cocktails I decided to visit a few missed friends & just sit – relax & enjoy my life with my beloved family in Odense.

* Después de un fenomenal fin de semana con mis amigas, amigos, cócteles y shopping he decidido de tomarme un par de días en Odense con mi familia y amigos que casi nunca los veo – aveces la vida se trata de descansar y disfrutar lo que aveces olvidamos qué tiene mucho valor 🙂