close
no thumb

  


 Efter total afslapning i det varme Latinamerika er jeg netop vendt hjem til Danmark og har et brændende ønske om at bevare det gode humør og høje energiniveau. Jeg satte mig i den forbindelse for at undersøge, om det virkelig holder, at man kommer i godt humør af at træne, hvor musikken bl.a er en del af sporten.

Det resulterede i en times F3 Workout med Victor Merea hos Energy & Flow Studio i Odense og jeg føler mig allerede som en total tonet Superwoman efter gårsdagens træning. Det var sjovt og selvom det var første gang for mig, har jeg fået en god, effektiv og motiverende omgang træning. Kan klart anbefales og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, jeg kigger forbi Victor i Energy & Flow Studio.

F3 Workout er et kampsportsinspireret træningskoncept med øvelser fra blandt andet boksning, Taekwondo, Karate, Capoeira og Muay Thai. Dette kombineres med cardio og funktionel træning og på den måde sikres en træningsform med maksimal udbytte

Så pas på derude! Godt udmattet er jeg, men har dog lært forskellige slag og spark  😀

* Yesterday I decided to try out the new concept F3 Workout at Energy & Flow Studio with Master Trainer, Victor Merea. Not being that interested in workout, I am surprised about the great experience I had with jabs and kicks during this F3 Workout class.

I am convinced that I am already transformed to a Superwoman looking forward to my next time at Energy & Flow Studio in Odense 🙂

* Después de más de un mes en mi tierra caliente, Nicaragua, deseaba mantener el buen humor y la buena energía. Decidí averiguar la certeza sobre el entrenamiento y su influencia en la mantención del buen humor con el nuevo concepto de entrenamiento, F3 Workout en Energy & Flow Studio.

Se recomienda, porque ya me siento como una Superwoman, aunque haya sido mi primera sesión con golpes y pateadas 🙂 No será la ultima vez con F3 Workout.