close
no thumb

  Jeg har ikke været særlig aktiv her på bloggen på det sidste, da jeg har haft rigtig meget omkring mig og har forsømt bloggen en smule, men kommer straks tilbage for real… 
Jeg er på vej til Odense og besøge min familie som jeg ikke har set rigtig længe, i aften har de lavet en lækker middag til mig, da jeg tror de har en smule på fornemmelsen af at jeg trænger til at forkæles en smule, ellers så er det måske bare fordi de ved jeg elsker Latinamerikansk mad 😀 

* Long time no see, I promise that I will be blogging more often from now – I’m on my way to visit my lovely family in Odense, we haven’t seen each other a long time, so I looking forward to a little latin-dinner with them tonight 🙂 

* Tanto tiempo sin estar con ustedes aquí en mi blog, he estado haciendo muchas cosas que no he tenido el tiempo, pero ya estaré más con ustedes 🙂 Estoy de camino a la ciudad de Odense, donde mi familia vive – ya ase mucho tiempo qué no les veo.