close
no thumb

Processed with VSCOcam with f2 preset 

  
I vintermånederne skriger mit ansigt efter fugt, det er den periode på året hvor huden er ekstra tør og har brug for et intensivt fugtboost, det er som sådan ikke noget andre bemærker, men et lille facetreat er et must for mig i disse tider!

I dag havde jeg en tid hos Signe Heindorf Clinique til en hurtig “on the go”, nærende fugtbehandling, som er helt fantastisk hvis man har en travlt hverdag, da den kun tager ca. 45 min. Den behandling jeg fik hedder QUICKFIX FACIAL og består af rens, peeling, maske, serum og afsluttes med en fugtgivende dagcreme, pris 495,- kr.

Signe Heindorf Clinique har taget New Yorker konceptet ‘on the go’ til sig – på klinikken tilbydes der forskellige behandlinger, herunder facials, spraytan, sugaring og tandblegning. Beliggenheden er helt fantastisk med en af Københavns smukkeste bygninger på Store Kongensgade 10.

Dagen i dag står på selvforkælelse, da jeg nu skal videre til min søde kosmetolog Celine, hvor jeg skal have ordnet negle 😀 

// Set Baum und Pherdgarten // Sunnies TRIWA // Coat MbyM //