close
no thumb
Processed with VSCOcam with f2 preset


 Jeg var til en hyggelig snak om haircare hos Polhem PR – et fantastisk smukt sted som er fyldt op med positivt energi, skønne skincare produkter, pæne interiør fra Cartell & lækre items til garderoben.
Jeg blev bl.a præsenteret for det svenske hårpleje serie fra Maria Nila, som er 100% økologisk – Maria Nilas serie indeholder både plejende produkter, og lækre stylingprodukter – Jeg er en smule besat af at pleje mig selv med lækre behandlinger, og i det hele taget bruge produkter som får mig til at føle mig en smule mere lækker og velplejet, så ser frem til at prøve en masse velduftende produkter 🙂

Dette er kun et lille sneak peak, som skal med mig på en rejse, men du kan gå på opdagelse i Maria Nilas serie, og se hvilke produkter der passer perfekt til dig og dine behov.

* Had a little skin & hair care talk at Polhem PR Agency  – the girls introduced me for the Swedish haircare brand Maria Nila, it’s 100% vegans & I looking forward to try it.

Tags : haircaremaria nilapolhem pr