close
no thumb
image
image
image

imageDagen i dag er gået med hygge i selskab med Vali og min blogger-ven Mike, hvor vi var en hurtig smut ind på strøget, skudte lidt billeder af dagens outfit.

Her til aften hyggede vi hos NORI, hvor søde Benjamin & Line forkælede os med masser af lækre sager – jeg har virkelig fået en svaghed for to af NORI’s starter som er deres Laksetartar som består af laks selvfølgelig, kinaradise, purløg, rødløg, forårsløg, sesam, lime & ikura, samt deres krydret Tuntataki som er grillet tun, frisk chili, lime, shiso & spicy gomadressing – det er virkeligt yummy! 🙂

*  Tonight I had dinner with my good friend & blogger Mike at my favorite Sushi bar in Copenhagen, NORI – If you like sushi and staying in Copenhagen I will definitely recommend you to taste it, so yummy 🙂 

* Acabo de llegar a casa de una cena en mi preferido Sushi restaurante de Copenhague, NORI – muy delicioso 🙂 

Tags : Nori sushisushi barsushi copenhagen