close
no thumb
image
image
image

imageDette er som sendt fra himlen til mig, jeg har vildt meget makeup og efter jeg er begyndt at style har jeg fået endnu flere lækre produkter, jeg har bl.a lavet et samarbejde med SEPHORA & MosBox.

Hvad gør vi piger med alt vores makeup og har vi styr på sagerne? Jeg havde ikke, men jeg er faldet pladask for de nye Crystalbeautybox fra MosBox, de er virkelig fine og har en præcis rumfordeling til de forskellige beauty produkter – MosBox er en dansk webshop, som har lavet denne fine serie af Crystalbeautybox. Deres Crystalbeautybox består af 4 forskellige modeller, som både henvender sig til den makeup og mode bevidste pige og ikke mindst hende, som gerne vil have orden på sine skønhedsprodukter på en enkel og praktisk måde, det er lige mig 🙂 Det er hermed slut med uorganiseret skuffer, så nu skal jeg ik længere lede i mine æsker og toilettaske.

Jeg har valgt to forskellige modeller den ene er Beauty Beast som er den høje og koster 1699,- & den anden er Limited Beauty og koster 1199,- jeg skal helt sikkert have en mere til restende produkter, lige nu spar du penge ved at købe inden 1. Marts til intropris.

Udover at det er praktisk så ser det super fint ud at have stående, jeg har valgt at have mine fremme på mine skoæsker, samt hattebokse foran mit spejl – det er næsten synd at gemme så flotte produkter væk 🙂

* The perfect item for your makeup, just take a look at these makeup Crystalbeautyboxes from the Danish brand MosBox – I just love the way they fit in my cosy apartment & my beauty products look amazing in the boxes 🙂

How do you organize your beauty products at home?

* Las cajas de MosBox son una idea y forma genial para poner todo tu maquillaje y cositas en orden.

Como las tienes tu organizadas en casa?

Tags : crystalbeautyboxMosboxSephora