close
no thumb

image  
 
Processed with VSCOcam with f2 preset
image
imageSom I nok har lagt mærke til så har jeg været lidt fraværende her på bloggen – jeg har egentlig bare nydt dagene i selskab med Mathias og Vali og fået slappet af rigtig meget.

Spa er nærmest blevet en daglig rutine, så jeg klager ikke 🙂 I den kommende uge, så har jeg en masse mennesker ar catche op med, samt sælger jeg ud af min garderobe lørdag d. 27 februar hos mig privat fra 12-17, vil du kigge forbi så skriv for adresse på min mail hola@brigidamartinez.dk 🙂 

* I’m back home in Copenhagen after a few days in Sweden enjoying life at the spa with people I love.

* Estoy de regreso en Copenhague, he pasado unos días lindos en Suecia con Mathias y Valiant – la semana que viene la pasó con mis amigos antes de viajar.