close
no thumb

  

Processed with VSCOcam with f2 preset 

 
image 
image 
 
Processed with VSCOcam with hb1 preset 
 
Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetI forbindelse med at jeg fik bestilt en lang ferie til Vali og jeg tænkte jeg, at jeg gerne vil dele lidt personlige billeder, samt hvor jeg blev født og voksede op henne med jer…

Rigdom betyder utrolig mange forskellige ting for de fleste af os, for nogle er magt, prestige, penge og luksus deres eneste mål i livet – jeg er en person som godt kan lide at tingene har en balance, der er ingen tvivl om at jeg er fan af luksus og stræber ofte efter at have det bedste af det bedste, dette gælder også for mit barns vilkår, men når jeg ser på folk, som ikke kan tillade sig selv at læne sig tilbage og nyde det man stræber efter, så føles det hele ligegyldigt og tomt. 

Sommetider glemmer jeg helt hvor jeg kommer fra, da jeg til hverdag har travlt med at nå alverdens ting, deadlines, komme til lækre events, sørger for at jeg hele tiden ser godt ud og er iklædt i de rigtige items, passe mit netværk og tjene penge til de ting jeg tror er “need to have” i min bog – til tider føler jeg mig 100% dansk fordi jeg er så velintegreret og har boet i skønne Danmark siden jeg var 10 år gammel, for mig er det vigtigt at man ikke glemmer sine rødder uanset hvor godt man har det – mine omgivelser som kender mig mærker at der er noget mere i mig, jeg er utrolig taknemlig for at have en enorm stor familie, som er bosat i utrolig mange lande rundt i verdenen – men mest af alt så er jeg min mor og familie dybt taknemlig for de traditioner vi har og at de har lært mig at sætte pris på mange ting vi ofte tager forgivet og som er helt gratis – værdier jeg nu som voksen prøver at give videre til mit barn.

På overstående billeder ser i billeder af den by jeg er født og opvokset i, León i Nicaragua som ligger i Latinamerika – sidst jeg var der var da Vali var 9 mdr. Og jeg kan næsten ikke beskrive for jer hvor meget jeg savner min familie, maden, vejret, miljøet og glæden i folks øjne trods at det er et af verdens fattigste lande, så er jeg så beæret over at jeg er født der og jeg glæder mig som et lille barn til at kramme dem allesammen, vise dem Vali nu hvor han er blevet 5 år og jeg ved de venter os med masser af kærlighed og glæde 🙂 

Jeg glæder mig til at sidde i varmen, se solen stå op, nyde dens nedgang, snakke masser af spansk, føle mig lidt mere latino, ryge mig en cigaret, drikke min favorit drink, spise alle de eksotiske frugter, nyde hvert bid af alt det mad jeg dagligt drømmer om i selskab med familien, samtidigt med at jeg deler oplevelsen med Vali 🙂

Jeg kan på forhånd sige, at jeg kommer til at spamme jer med masser af billeder, dette er alt fra eksotiske dyr, lækkert mad, palmer, strande, og min lækker tan! 😀  18 days to Go!!! 

* This is the place where I was born, León – Nicaragua. Finally my son & I going back there after 4 years, I really miss my lovely family & we can’t wait to see them all & enjoy every second with everyone. 

I can’t wait to eat all the exotic food & see palm trees & houses – wake up to summer for a while 🙂 

* En un par de semanas me voy de vacaciones a mi país lindó Nicaragua, estaré junto con mi familia que extraño muchísimo y comiendo toda esas comidas que deseó tanto comer! Ya hace 4 años que no voy y esta vez también voy con mi hijo Valiant, ya que está un poco más grande espero pueda aprender un poco de español 🙂 

Tags : latinamerikaleón nicaragua

Leave a Response