close
no thumb

  image

image 

image 

image

image 

imageI går aftes spiste jeg middag hos NORI, en hyggelig og nyåbnet luksuriøs sushi take-away-restaurant på Østerbro. Det var en helt fantastisk madoplevelse med kvaliten i højsædet, og ikke mindst en formidabel og friendly service. 

I følge mine venner spiser jeg sushi lidt for ofte, men jeg har ladet mig fortælle at fisk er sundt, hvorfor det er fantastisk at sushi ligger i top 5 af mine livretter 🙂 

Jeg er fan af mad som er fotogen, så stort ros til teamet bag NORI for deres kreativt arbejde og forkæle mine smagsløgne.

* Yesterday I was invited out for dinner at the exclusive sushi bar NORI, wich is specializing in making sushi takeaway extra delicious. I had a great evening and was amazed by the high quality – NORI I will definitely be back 🙂 

* Ayer estaba invitada al nuevo sushi bar NORI en Copenhague, Østenbro y quede impresionada de la calidad desde la comida hasta el servicio y el ambiente. El sushi siempre me ha encantado y esté sitio es encantador así que definitivamente regresaré 🙂

Tags : Nori sushisushi copenhagen