close
no thumb
image 

image

 For et par dage siden lagde jeg et billede op på min Snapchat Brigidanysnap med disse fine solbriller fra mærket DITA, flere af jer har skrevet til mig om, hvor de forhandles og om jeg vil lave et indlæg med min solbrillesamling, og det vil jeg selvfølgelig gerne på et tidspunkt 🙂

DITA’s solbriller er inspireret af klassikere fra 50’erne til 80’erne og jeg er pjattet med stilen – både DITA & AHLEM solbrillerne I før har set mig i, samt andre mærker som Tom Ford, CHANEL mm. forhandles hos Poul Stig Briller, som forresten har gratis levring, hvis ikke du selv kigger forbi deres skønne butikker i både Hellerup & Frederiksberg 🙂 

* For a couple of days I posted a picture to my story on Snapchat brigidanysnap & Since then I got questions about my new sunnies, they are from DITA / Poul Stig Briller – I really love to wear something unique & I looking forward to show you my next look 🙂 

* Hace unos días puse una foto en mi historia de Snapchat brigidanysnap y he recibido preguntas sobre la marca de mis nuevas gafas, son de DITA y algo de la colección se puede comprar online en Poul Stig Briller – siempre me encantan las cosas un poco única como estas gafas y especialmente los dorados 🙂 

Tags : dita eyewearpoul stig briller

1 Comment

Leave a Response