close
no thumb

image 

image 

image 

imageLidt læbetips fra flyet – her til morgen havde jeg en time til overs i lufthavnen, hvor jeg var ret heldig med at MAC havde tid til en dagmakeup nu der ikke var ret mange som skulle rejse så tidligt. Deres skønne makeupartist Charlotte Lau var så sød at forkæle mig, samt tippe mig om denne skønne produkt 🙂 

Jeg efterspurgte en nude matte læbestift og hun præsenterede mig for Retro Matte Liquite, som er det nye – altså en lipgloss uden shine, det er vildt smart! Ved påførelsen føles den som den de fleste kender til, lidt våd og flydende men efter få sekunder så er den helt mat, love it! Retro Matte Liquite udkommer i flere nuancer og er ude i MAC Store d. 7 januar til 164,- kr.  Jeg fik lov til at prøve den og købe den med, mine læber ser matte ud, men har dog ikke følelsen af tørke 🙂 

* New in from MAC Cosmetics, yesterday i buy myself this new lip liquid, is like a matte lipstick but just like a lipgloss instead, the result is very matte lips in nude. You can buy it in every MAC Store from the 7th January 🙂

Tags : cosmeticsMac cosmeticsmakeup

Leave a Response