close
Me, Myself & I

Relaxing at the spa before New Years Eve 

no thumb

image 

image 

image 

imageAhhh, har brugt hele min dag i de smukke omgivelser på Kurhotel Skodsborg, jeg er næsten forvandlet til en havfrue efter at have nydt deres fantastiske spa hele dagen 🙂 Jeg har fået en lækker sen frokost inden jeg skal ind mod København hvor jeg skal forkæles med manicure hos søde Celine på hendes klinik CH NailClinique, derefter spiser jeg middag med en ven inden jeg i morgen tager til Århus for at holde nytår. 

Se flere billeder i aften fra Skodborg og mine nye nytårsnegle 🙂 

* Enjoying life relaxing at beautiful Kurhotel Skodsborg before New Years Eve – Next stop manicure by Celine at CH NailClinique. Tonight you can see more pictures from today & my new New Years Eve nails 🙂 

* Hoy he disfrutado todo el día en el spa de Kurhotel Skodsborg, y estoy de camino para arreglarme mis uñas con una manicura para año nuevo – más tarde podrás ver todas las fotos de mi día 🙂 

Tags : kurhotel skodsborg