close
no thumb

imageI går endte jeg alligevel på strøget med en veninde, hvor jeg alligevel fik shoppet en del – jeg kunne bl.a. Ikke stå for en super fin top fra KENZO og lidt udsalgsvarer selvom mit klædeskab boomer med tøj. 

Når der bruges penge, skal de også laves, så dagen i dag er gået med at sidde og arbejde, men nu er det tid til at ligge det på hylden og komme ud ad døren hvor jeg skal forkæles med nye lashes og middag bagefter med min gode ven Mike 🙂 

// Jacket Kopenhagen Fur // Lipstick GOSH // Ring Oh! by Kopenhagen Fur // Soft curls GHD // 

* Yesterday I wasn’t in the mood to go shopping but my girlfriend came over & then it’s just happened – I love gift but sometimes I like to buy them with my own money so I gave myself a little “from me to me” gift which was a lovely Kenzo top 🙂 

Now I’m ready to get spoiled with new lashes for new year & then I have dinner with my friend Mike.,

* Ayer salí con mi amiga de compras aunque no tenía ganas pero con las rebajas todo era una gran tentación – me compre demasiadas cosas y no era el plan 🙂 

Hoy he trabajado todo el día y se llegó el tiempo para que me prepare para el año nuevo.