close
no thumb
image

IMG_7805Fredag, dagen hvor de fleste holder weekend eller ser frem til en mindre hektisk dag – i min kalender kan fredag, lørdag og søndag se ud som en helt almindelig mandag, min dag i dag byder på et morgenmøde og to eftermiddagsmøder inden jeg skal forkæles af søde Celine på hendes skønhedsklinik “CH NailClinique” i indre by – jeg skal have en lækker manicure/nye negle, samt voksning af mine stenger så jeg kan hoppe i en kjole i aften når jeg bl.a skal spise middag på Nimb og have cocktails med vennerne inden jul & nytår 🙂 

// Pants By Malene Birger // Fur Studs Jacket Kopenhagen Fur // Heels “So Kate” Christian Louboutin // Rings Oh by Kopenhagen Fur // 

* Today is a more constable day, I have tree meetings and then I have time to get spoiled with a manicure, nails & waxing my legs, so I can wear a dress tonight 🙂 

* Este viernes tengo tres reuniones i después me van a contemplar un poco con una manicura y nuevas uñas, también me despilare los pies con cera para poder ponerme un vestido esta noche:) 

Foto // Photogrhaphy by Vita 

Tags : fashionfurkopenhagen fur

1 Comment

Leave a Response