close
image

Jeg har glædet mig til i dag 1. Søndag i Advent – som jeg har lovet så kan I hver søndag deltage i mine advents giveaway i samarbejde med GHD 🙂

Vind den nye GHD Platinum glattejern til en værdi af 1999,- Jeg har den selv og jeg er vild fan af den – håret bliver silkeblødt og fuldstændig glat 🙂

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

 • Del dette blog indlæg på din Facebook væg.
 • Fortæl hvad du bruger din 1. Søndag i advent på i kommentarfeltet nedenfor.

* Advent Giveaway – Win the new GHD Platinum styler & get ultimate results without compromising the health of your hair. Each Sunday in December you’ll have the chance to win a treat from GHD 🙂

All you have to do is:

 

 • Share this blog post on your Facebook wall. 
 • Tell me about your first Sunday of Advent with a little story on my comment box. 

The winner will be picked Friday – Good luck 🙂

Tags : advent giveawayghd

64 Comments

 1. Jeg bruger denne søndag på at være hos min kæreste, skulle rigtig havet sejlet hjem med færgen. Men der er storm, så nu har vi en ekstra hyggedag ❤️

 2. Ingen julehygge her! Jeg har brugt det meste af dagen på at gøre hovedrent i lejlighedsopgange.. Ikke lige det sjoveste at bruge din søndag og 1. advent på 🙁
  Men kæresten har lovet at gemme et par æbleskiver til jeg kommer hjem!

 3. Jeg bruger denne 1. søndag i advent på en Tekken turnering, med min voksne søster og min søn.. Han udrydder os.
  Miatilda A

 4. Ikke så meget julehygge her! Jeg har brugt det meste af dagen på at gøre hovedrent i en masse lejlighedsopgange. Ikke lige det sjoveste at bruge sin søndag og 1. advent på 🙁
  Men kæresten har lovet at gemme et par æbleskiver til jeg kommer hjem!

 5. Først og fremmest rigtig fed konkurrence smukke! Jeg kunne virkelig godt bruge et nyt glattejern til mit lange tykke hår . Krydser alt hvad jeg kan! Jeg ligger desværre syg med feber og forkølelse og laver derfor ikke andet end at ligge i sengen og stene netflix.

 6. Jeg har brugt min søndag på at hjælpe en god veninde med sin BA opgave og besøgt min dejlige farmor på hospitalet ❤️ Jeg kunne godt bruge et nyt glattejern ✌️☺️

 7. Jeg tilbringer min 1. advent, hos mine svigerforældre, sammen med min kæreste! – så vi skal have lækker aftensmad og bare “jule”hygge ❤️☃:-)

  Fed konkurrence, og held og lykke til alle! ❄️☃

 8. Jeg har været til min mormors fødselsdag, det gør vi hvert år 1. søndag i advent. Så mødes hele familen og hygger med julebag og konfekt <3

 9. Jeg har brugt dagen sammen med min familie, hvor vi har tømt min mors hus efter hun er gået bort. Så meget sørgelig første advent. Heldigvis slutter min søster og jeg dagen med hygge på sofaen og film.

 10. Dagen startede ud med morgentræning i FW, derefter tog min familie og jeg ud og spiste på en lækker café – hvorefter turen gik hjem til mig selv. Nu står den på lækker kaffe, chokolade og eksamenslæsning! :-* Skøn 1. Advent!

 11. Jeg er netop hjemkommet fra en dag på arbejde 🙂 Vi har haft meget travlt, men det er bare dejligt, for så går tiden langt hurtigere. Nu er karbadet fyldt, og aftensmaden spist, og så står den på æbleskiver og hygge med familien 🙂

 12. Hold nu op, en lækker præmie!
  Jeg har desværre brugt min dag på praktiske gøremål og lidt eksamensskrivning. Jeg ville rigtig gerne have tilbragt dagen sammen med min familie, men sådan er det at være studerede. 🙂

 13. SÅ lækker premie!
  Jeg har julehygget med min familie, bl.a. bagt småkager, hørt julemusik og lavet jule pynt. Så hyggeligt!
  Glædelig 1. advent!

 14. Jeg har brugt den på at have en lille smule tømmermænd, set en masse serier og gjort hovedrent over det hele – snart skal jeg have advents kalender chokolade

 15. Jeg har hygget med min Familie til juletræsfest med arbejdet – et sikkert hit for mine to små tøser:-) nå ja, og set på at stormen Gorm tog pigernes legehus 🙁

 16. Jeg har været på arbejde i dag, men har her til eftermiddag besøgt bedsteforældrene med hjemmebag, og bundet adventskrans med min mor, mens vi lavede risengrød til aftensmad. En rigtig hyggelig søndag, med masser af julestemning <3

 17. Jeg har kastet op og bandet over at min roomie ikke kan finde ud af at gøre en koge plade ren. Jeg mener hvor svært kan det være?

 18. Jeg bruger ikke Facebook til andet end en form for kontaktbog dvs jeg max er der en gang i måneden. Jeg ved derfor ærligt talt ikke hvordan jeg deler et indlæg derinde? Jeg har efterhånden lært det på Instagram (selvom det stadig er nyt for mig) men der er jo også på dagligt. Jeg håber jeg må deltage alligevel? Det ville evt være dejligt hvis en eller anden ville fortælle mig hvordan jeg gør…
  Stod tidligt op, rykkede lidt rundt på mine adventsdekorationer (julepynten har været fremme i knap en måned), bagte glutenfrie boller, spiste, så julefilm, lavede gluten-og mælkefrie vafler (dumme allergi), så fodbold og hyggede med manden i mit liv!
  Kunne være skønt at vinde! Mit ghd jern er ved at stå af (men er også brugt dagligt de sidste 10 år) og brænder somme tider håret og filtrer det

 19. Jeg ville ELSKE at vinde det glattejern Især her til vinter da jeg ligner en puddel når jeg går udenfor en dør hvis det er fugtigt

  1. Advent brugte jeg på at holde fødselsdag for Min fantastiske mor, sammen med vores dejlige familie… Og da vi kom hjem blev aftenen brugt på at pynte til jul sammen med min dejlige søn… Inden sengetid skulle der selvfølgelig ses en Julehistorie

 20. Jeg brugte min 1. søndag i advent sammen med familien, hvor jeg både julede og lavede helt almindelige ting. Jeg bagte f.eks. en kage, så håndbold, fandt lys og pynt frem så jeg er klar til 1. December hvor der skal laves juledekorationer.. Så skrev jeg med en meget god ven, som jeg håber at se mere til i det nye år.

 21. Har spist søndagsmiddag med min familie og venner. Efterfølgende har vi spist slik og lækkerier, læst en adventsvers vi læser op hvert år (en for hvert og et af de fire lys) og tændt det første lys. 🙂

 22. Jeg har julehygget med hele min familie med alt hvad der hører til 🙂 Adventsgaver, julelys, konfekt, oppyntning osv osv..

 23. Jeg har været på juleindkøb med kæresten, lavet lækker middag til familen og hygget med dem alle på sofaen til en god film og levende lys mens stormen blæste udenfor

 24. Jeg har brugt min 1. advent på at spise morgenmad med min familie, hygget med film og derefter julehygget med æbleskiver, pebernødder, juledekorationer med svigerfamilien 🙂

 25. Brugte min 1. søndag i advent med min bedste veninde, hos hendes familie på Fyn 😀 Bl.a. hjalp vi lillebror med at samle lego som han havde fået i adventsgave og vi så Pingvinerne fra Madagascar, imens vi spiste æbleskiver <3

 26. Arbejdede desværre fra 12-24 1. advent, så der var hverken julekonfekt eller juledekorationer til mig 🙁 derfor ville en ny GHD styler være et meget godt plaster på såret

 27. Ej en lækker giveaway !! Jeg har pyntet op til jul og passet min venindes lille hund, bagt kage og hygget med de lækreste strømper fra Triumph

 28. Hyggede med min datter, spillede julemusik og lavede adventskrans, hvor vi fik tændt det første lyd – dejligt 😀

 29. Brugte min første søndag i advent med at pynte op til jul, lave julesmåkager, som jeg forærer til forskellige venner og familiemedlemmer 🙂 Tændte levende lys, hørte julemusik. Bare en super hyggelig dag!

 30. Jeg brugte min 1. advent på familiehygge. På traditionel vis lavede vi dekorationer og bagte klejner. I min familie har vi altid julehygge d. 1. advent, hvilket er en meget god tradition synes jeg. 🙂

 31. Hvordan deler man? Jeg har trykket på likeknappen og håber, det var sådan :S 😀

  Mine traditioner den første advent er at lave juledekorationer!

 32. http://www.higginsuk.com/mens-nike-dallas-cowboys-40-danny-mccray-elite-navy-blue-throwback-alternate-nfl-jersey-sale-authentic_dk siger:
 33. http://www.twinzart.com/elite-joseph-randle-youth-throwback-jersey-dallas-cowboys-21-alternate-navy-blue-nfl-Wright_no siger:

Leave a Response