close
no thumb
image
image
image
image
image
image

image 

imageFormiddagen i dag er brugt på julehygge med GHD og min skønne veninde og samarbejdspartnere Emilie, som er indehaver af reklamebureauet Glow & Beauty Academy Copenhagen.

Jeg har fået nyt hårfarve og vi har stylet det en smule med Soft Curl Tong krøllejernet, som er helt fantastisk! Udover at vi legede med styling, så har jeg kigget på lækkerier til jer mine trofaste læsere, I år vil jeg i samarbejde med GHF forkæle jer med fire lækre adventsgaver – jeg kan kun afslører, at det er det nyeste af det nyeste for ikke at sige det bedste til vores hår – følg med her på bloggen og hold jer opdateret 🙂

Her til aften har jeg været ude og spise middag med to af mine veninder, hvor jeg bagefter tog dem i hånden til smagning af Roray Dragon vodka & Riofrío Caviar sammen med min gode ven Christian Friis, som er indehaver af min favorit modemagasin “Luxury Aficionados” 

Nu er det blevet tid til at besvarer min mailbox og chill på sofaen! 

Tags : Beauty Acadamyghdluxury aficionadosRiofrio Caviar