close
no thumb

imageI dag starter jeg dagen ud med at spise morgenmad med Vali, hvor efter jeg har et spændende frokostmøde på Hotel Admiral – det skal lige siges at det er et møde som har været utrolig svært at få til at passe i begges vores kalender, men det er lykkes os i dag – nu ser jeg frem til hvad vi bliver enige om 🙂 

Her til eftermiddag skal jeg til eftermiddagssnack på Fars Dreng med Ellos, hvor nogle af os danske bloggere er inviteret til hygge og fremvisning af efterårets key-items fra Ellos.

Min dag slutter af med middag hos KöD i indre by og hygge med Vali til aften.

* Just a little update about today, first I have a existing meeting at Hotel Admiral and in the afternoon I’m invited to see Ellos new collection with some Danish bloggers – after the event I have a business dinner at KöD with some friend 🙂 

* El día de hoy lo tengo ocupado desde la Mañana, primero tendré una reunión sobre una cosita importante y después estoy invitada a ver la nuevas colecciones de Ellos, cuando el evento termine tengo una cena en el restaurante de KöD.

Besos // Brigida 

Tags : admiral hotelellosfars drengköd

Leave a Response