close
no thumb
image
image

imageSom jeg tidligere skrev, så var jeg inde og blive forkælet af Jenny Nails i Amager Centret, lige nu kører de med 30% på deres Spa Pedicure – De har desuden sænket priserne generelt, uden at gå på kompromis med deres gode service.

Jeg kan godt lide at de tager sig tid til at give en rigtig god og behagelig oplevelse, jeg får altid lavet mine negle med forstærkning af akryl, dog er det mine naturlig negle – og har min favorit nail stylist, som er en fyr ved navn Dany, he’s nice.

Fordi jeg bruger min tlf. Og computer rigtig meget valgte jeg at få lavet mine negle i det der hedder “Square” shape, så går det lidt hurtigere på tastaturet.

Jeg vil gerne forære en af mine skønne læsere i samarbejde med Jenny Nails en behandling efter eget valg – dette kan være et nyt sæt negle, gellack, manicure, pedicure – lige hvad du ønsker dig 🙂

For at deltage skal du blot gøre følgende:

  • Del dette opslag på din Facebook. 
  • Skriv en kommentar med, hvad du kunne tænke dig.

Vinderen trækkes d. 30 oktober, held & lykke 🙂

Følg Jenni Nails på Instagram under @Jennynaiils.

* Only for my Danish readers 🙂

Besos // Brigida

Tags : acryl nailsjenny nails

20 Comments

  1. Jeg eeeeelsker at få ordnet negle! Det er sååå fint! Jeg krydser fingre og håber på at vinde en omgang gele eller akrylnegle i en rund form !

  2. Jeg ville elske ‘nye’ negle.. jeg er inde i en periode hvor de ‘knækker’ på mystisk vis. Det har INTET at gøre med at jeg er lidt presset, og kommer til at bide i dem. INTET, siger jeg..
    🙂

  3. Min søde veninde taler hele tiden om at hun savner at få lavet negle. Hun betyder rigtig meget for mig, så det vil glæde mig rigtig meget hvis jeg kan overraske hende med en neglebehandling.

Leave a Response