close
no thumb
image
image
image
image
image
image
image

imageI mandags var jeg inviteret til præsentation af Kat Von D‘s eksklusive make-up kollektion på Nikolaj Kunsthal i København af 9PR, det var hertil Sephora‘s største beautylancering i 2015. Til eventet var selveste Kat Von D til stede – hun gav et lækkert interview omkring hendes cool produkter, og havde hendes make-up artist Erik Soto med. 

Jeg har selv fået fire lækre ting med hjem fra kollektionen og er især vild med hendes contour palatte & contour brush, den er virkelig lækker! 🙂 

Efter at jeg i går delte, at jeg ville forærer min POE Navy læbestift i en make-up gruppe for piger på Facebook har jeg fået hundredevis af spørgsmål, likes og kommentarer fra piger som er helt tosset med Kat Von D & hendes make-up, derfor dette indlæg 🙂 

Jeg har lovet at finde en vinder på fredag, og er helt ked af at jeg kun kan forkæle én af de mange piger – men tusind tak for det fine respons og det glæder mig I ku nyde min lille kort video på min Snapchat “Brigidanysnap” 😀

Det vil være muligt at købe noget af sortimentet hos Sephora i Illum fra november måned 🙂 

Efter eventet tog søde Nadialine og jeg videre, hvor vi havde et lille møde under en lækker kop kaffe 🙂

* This Monday I was invited by 9PR to the presentation of Kat Von D exclusive makeup collection in Copenhagen, I really like the contour palette & the contour brush, so soft 🙂 

* El día lunes estaba invitada para la presentación del maquillaje de Kat Von D en Copenhague – un evento muy bonito representado por 9PR. Fue el evento mas grande de Sephora en el año 2015 🙂 

Besos // Brigida 

Tags : 9PRkat von dkat von d makeupSephoraSephora Kat Von D