close
no thumb

imageLigesom jeg, så kan jeg efterhånden mærke at rigtig mange af jer er vilde med disse sorte skinny jeans fra Global Funk, og det forstår jeg godt – de er mine absolut yndlings-bukser, alene pga. De har den lækreste pasform og de holder formen uanset hvor mange gange jeg har gået i dem. 

Lige nu kan du vinde dit helt eget par, de er helt plane sorte med høj talje – jeg var en smule kreativ og lavede selv hullerne på knæene, men har dem også uden. Når du modtager dem er det op til dig om du vil hive saksen frem 🙂 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er følgende: 

 • Del dette blogindlæg på din Facebook væg.
 • Skriv hvorfor du vil vinde & din str. I kommentarfeltet.

Jeg finder en heldig vinder fredag d. 30/10 – Held & lykke 🙂 

* You can now win your own pair black skinny jeans from Global Funk, all you have to do is: 

 • Share this Giveaway on your Facebook wall.
 • Write a comment with your size & why you will love to win. 

I will announce the lucky winner Friday 30. October.

* Espero este bien con el inglés para este concurso 🙂 

Besos // Brigida 

Tags : giveaway skinny jeansglobal funk jeans

26 Comments

 1. Jeg vil rigtig gerne vinde et par, jeg har svært ved at finde bukser der holder pasform, så blev rigtig glad da jeg læste, at disse gør det. Lige pt. ejer jeg faktisk kun to par bukser :joy:

  Jeg bruger størrelse M

  Hvordan deler jeg på facebook?

 2. Jeg ville super gerne vinde et par i str M!! 🙂
  Jeg har ingen skinny jeans som jeg passer mere ( de er for store ) og elsker dem simpelhen 🙂
  Ville være så lækkert!

 3. whauuuu hvor er de fede, det er lige sådan nogle bukser jeg længe har ønsket mig, det ville være så lækkert hvis jeg for en gang skyld skulle være så heldig at vinde den, ønsker mig inderlige dem i str L/ str 40

  krydser finger helt vildt og håber 🙂

 4. Jeg har altid haft svært ved at finde nogle bukser der sidder godt og holder formen efter at have gået med dem.. Desuden er global funk et fantastisk mærke! Derfor ville det være helt fantastisk at vinde disse!! krydser fingre 🙂 bruger størrelse S 🙂

 5. Vil rigtig gerne vinde dem, da jeg har så svært ved at finde nogen sorte jeans der passer mig.. Når jeg så finder nogen så er prisen tit alt for høj, så håber virkelig at jeg er den heldige, og hvis jeg er… Så ønsker jeg den mindste størrelse (XS eller S) 🙂

 6. i want to win this because am also a fashion blogger,and i love to wear this jean because i loved it look splendid and your are looking so appealing that i also loved to wear it and omg you are so slim,,,i cay say word for you is classy :*

  :kissing_heart: :scream: :astonished: :hushed: :kissing_heart: :heart_eyes:

 7. Jeg vil vinde da jeg længe har ønsket mig et par lækre smarte sorte jeans, de passer lige til min nyindkøbte efterårs bluse, ønsker str 36. :heart_eyes:

 8. http://www.sdhospice.net/nike-nfl-cincinnati-bengals-92-jamaal-anderson-limited-women-black-team-color-jersey-sale-Ruiz_de siger:

Leave a Response