close
no thumb

imageJeg prøver igen…

Jeg har overbevist mig selv om, at denne gang så skal jeg gennemfører mit mål, og jeg er så heldig at have folk omkring mig som kan hjælpe mig på vej, bakker mig op, og vil give mig et spark bagi hvis jeg igen giver op 🙂 

Jeg har to gange før forsøgt at komme i gang med at træne, men det er ik gået så godt som jeg havde ønsket, MEN nu har jeg indgået en aftale og et samarbejde som jeg ik kan og vil springe fra – jeg har fået mig en fast træningspartner som motivere mig og jeg er selv en smule spændt på, hvad jeg resultatet bliver – Jeg har altid været ret spinkel af bygning og tror aldrig at det vil ændre sig som sådan, men har altid drømt om at veje 5 kg. Mere, samt få en stærkere ryg – dette vil jeg forsøge at arbejde efter denne gang. 

* Siempre he soñado con pesar 5 kg. Mas, pero siempre he sido flaquita- ahora ya me inscribí en un club de gym y tengo un compañero para que me motive un poco, veremos como me va 🙂 

Besos // Brigida 

Tags : fitfitnesgymmotivation

2 Comments

  1. Synes det er fedt, at du har fundet en træningsmakker – det vil klart styrke motivationen! Det er også dejligt at høre,at du drømmer om at blive stærk i stedet er f.eks. at tabe sig (ikke fordi du på nogen måder har brug for det), da der altid er så meget fokus på det 🙂

    Super fedt! :ok_woman:

    – Karoline Haugaard

    1. Hej Karoline,
      Mange tak 🙂 det er klart mere motiverede med en træningsprogram og partner – jeg ser frem til at komme igang og nej, skal blot styrke min krop – kram Brigida

Leave a Response