close
Giveaway

VIND en 3-retters middag for to på restaurant KöD

no thumb

       Kære læsere, 

Det er blevet tid til at forkæle én af jer med en overdådig 3 retters middag for to personer på restaurant KöD!!

For at alle kan være med, så er der frit valg om det enten skal være i Aarhus eller det nyåbnet i København

Konceptet er kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombinerer du med deres lækre udvalg af sideorders og saucer.

For fire uger siden spiste jeg selv i Aarhus og kan virkelig anbefale stedet – fantastisk service og super lækkert og velsmagende KöD! Du kan læse mere om min oplevelse HER

For at deltage i min giveaway og vinde en lækker 3 retters middag for to, bedes du gøre følgende: 

 • Del dette blogindlæg på din Facebook væg.
 • Like ‘KöD København‘ på Facebook 
 • Skriv hvorfor du skal vinde i kommentarfeltet her på bloggen.

Jeg finder en vinder lørdag d. 11/7 og vinderen får direkte besked på mail 🙂 
Held & Lykke!

Love // Brigida 

I samarbejde med koedkbh.dk

Tags : restaurant köd

49 Comments

 1. min datter er lige blevet studen,syntes at hun har fortjent en rigtig lækker middag med alt hvad der tilhøre, det ville glæde mig at invitere hende ud at spise 3-retters middag for to på restaurant KöD 🙂 så hun og jeg kan fejre at hun er blevet STUDENT og vi kan få en super hyggelig aften 🙂

 2. Jeg skal vinde fordi min kæreste og jeg virkelig kunne bruge en forkælelsestur. Min kæreste fik for nyligt konstateret irritabel tarm, og er på skånekur, så vi får ikke så meget spændende mad, som vi er vant til. Kød er dog en af de ting, som han godt kan spise, så det ville bare passe perfekt! 🙂

 3. Min dejlige kæreste er lige blevet opereret i sit knæ og er nu på krykker og ingen støtte de næste 8 uger, så jeg vil med glæde bære ham ind på stolen, for at dele sådan en dejlig aften og lækker mad med lige præcis ham, det fortjener han! 🙂

 4. Jeg skal ud på en rejse i længere end en måned i slutningen af juli uden min kæreste, og det kunne være rart at forkæle ham med en god steak, da han som mig, er en kødelsker(?)
  Held og lykke til alle deltagere

 5. Min kæreste fylder 34 d. 2 juli og han er en stor kød elsker. Jeg vil rigtig gerne invitere ham ud, da han har fødselsdag og fortjener at blive fejret med god stil, da han knokler hver nat for at forsørge mig og vores datter. Han savner vores alene date og ved at netop denne oplevelse ville glæde ham

 6. Jeg skal vinde fordi jeg ville tage min far med ud og spise. Han fortjener det virkelig efter at have mistet jobbet og virkelig arbejdet hårdt for at få et nyt. Vi ville fejre at han lige er blevet ansat. Han elsker lækkert kød og sætter virkelig pris på en lækker bøf

 7. Jeg vil forære det til min mands søn og svigerdatter som studerer i Aarhus, så de 2 unge mennesker kan få en lækker aften sammen <3 <3

 8. Jeg vil elske at tage min kommende mand med på en romantisk middag hvor det kun er han og jeg og masser af lækker mad. Han fortjener det så meget da han efter 5 måneders ledighed lige har fået job❤️

 9. Det skulle helt sikkert være min BBF.. ❤
  Vi har ikke haft en dejlig aften sammen længe, bare hende og jeg. Ville være skønt at kunne overraske hende med sådan en middag, måske lige en overnatning oveni i Århus.. Ihh… ☺

 10. Min kæreste har gentagne gange snakket om at spise her – han ELSKER kød! jeg skal vinde, så jeg kan overraske og forkæle ham 🙂 vi kvinder vil altid overraskes og forkæles – de kære mænd fortjener vel også lidt

 11. Åhhh hvor kunne det bare være stort at invitere manden ud på lidt kærestetid <3 Vi har fået barn nummer 3 for 10 måneder siden og jeg synes måske at det hele går lidt op i lortebleer, vasketøj, indkøb og aftensmad <3

  Så jeg krydser fingre for at vi bliver de heldige som kan kigge forbi den nyåbnede restaurant i KBH 🙂

 12. Min datter skal snart på et længere ophold i udlandet ,så ville elske at forkæle hende med en god tur ud og spise

 13. jeg vil give den skønne præmie til min søn og svigerdatter som begge studere i århus og kan få en hyggelig middag sammen <3 <3 <3

 14. Jeg ville dele denne middag med min kæreste, som jeg netop er flyttet sammen med, Odense blev bytter ud med København. Hvilken bedre både at starte mit/vores liv her, findes der? Det ville være den fedeste oplevelse og en god måde at fejre vores første 6månder, som er lige om snart.

 15. så vi kan fejre at vi er blevet forældre til vores første barn, og få en tiltrængt kæreste-hygge-aften. Det ville være dejligt 🙂 Har delt og liked din fine FB side 🙂

 16. Jeg kunne godt tænke mig at invitere min dejlige kæreste på restaurant, da han lige er blevet dansklærer:-)

 17. Virkelig lækkert giveaway!!!
  Da jeg læste om din oplevelse her på bloggen (cirka en måned siden) fik jeg den største trang til selv at besøge restaurant KōD – jeg har desværre ikke fået gjort det endnu, og jeg kunne simpelthen så godt tænke mig at vinde denne konkurrence

  Hvis jeg vinder vil jeg inviter min dejlige lillesøster på en god omgang mad <3 <3 <3

 18. Jeg drømmer om at dele et lækkert måltid sammen med min kære mand 🙂 Vi har simpelthen ikke været ude at spise sammen i ualmindelig lang tid, så det ville være et dejligt pusterum fra hverdagen 🙂

  Kh Rikke

 19. Jeg skal vinde, fordi jeg synes, min kæreste trænger til en omgang forkælelse 🙂 Han vil elske at spise på KöD, det er jeg ikke et sekund i tvivl om!! 🙂

 20. Sikke en fantastisk præmie!
  Jeg skal vinde, fordi jeg netop er blevet bachelor i medievidenskab, men endnu ikke har haft mulighed for at fejre det ordentlig. Det kunne derfor være så lækkert med en god middag. 🙂

 21. Jeg vil gerne vinde til restauranten i Århus – fordi min mand og jeg kommer alt for lidt ud at spise efter vi er blevet forældre.

 22. Jeg skal vinde fordi min kæreste og jeg sparer op til en flere måneders lang rejse til september. Af den grund er der ingen ferier eller hyggeture planlagt (tror du lige vi har været kede af det danske sommervejr indtil igår?!) og fordi vi arbejder meget, så ville det være så fedt at tage en enkelt dag, med tid til hinanden <3 Håber simpelthen så meget på at vinde den her!!..

 23. Jeg synes at præmien skal gå til fængselsbetjenten, der fik en stol i hovedet i forbindelse med et fangeslagsmål. SÅ trænger man til en god bøf!
  Og dén betjent er mig. 😉

 24. Jeg skal vinde fordi jeg ønsker at invitere min dejlige veninde ud, hun faldt i starten af sommeren og brækkede benet og har derfor bare siddet hjemme med benet oppe- nu er det snart tid til at hun får fjernet diverse ting og er klar til resten af sommeren 🙂 derfor kunne det være hyggeligt at invitere hende på lidt lækkert mad

 25. Jeg skal til København fra på lørdag på en mini ferie med min kæreste. Kunne være fedt at overraske ham med en gratis middag på köd!! 🙂

 26. Jeg skal vinde, da jeg syntes min papa trænger til at blive rigtig forkælet. Han trænger til en god middag, så han rigtig kan få slappet af. Vejen til en mands hjerte er jo med en stor dejlig bøf.

 27. Fordi der er intet bedre i verden end gode bøffer, og det skal mig og min søde veninde forkæles med 🙂

 28. åh det ville være en sød præmie at vinde og endnu en god grund til at inviterer sønnen ud til en lækker middag og perfekt når han bor i Århus og studere <3 <3 deltager hjertens gerne og krydser finger

 29. Min kæreste og jeg er netop flyttet til Århus fra København, så kunne være lækkert at invitere ham ud på en lækker middag og se hvad Århus kan byde på af gode madsteder

 30. Jeg skylder min veninde lidt forkælelse! En super lækker middag hvor vi kan hygge og snakke efter at have været væk fra hinanden on and off det sidste halve år, ville jo være helt perfekt. Mine fingre er krydset for, at jeg kan blive den heldige vinder, og forkæle min skønne veninde 🙂

 31. Min storebror skal selvfølgelig med – han ELSKER godt køb mere end nogen anden! Han har været en kæmpe hjælp. Bl.a i forbindelse med at skulle holde min 30 års fødselsdag! Vil meget gerne inviteret ham på en middag i Kbh! Så jeg krydser fingre

 32. Jeg vil gerne inviterer min søde brormand ud og spise, da vi ikke har set hinanden så meget, som vi plejer efter jeg er flyttet.
  Det kunne være en lækker mulighed for at se hinanden igen, måske endda mere, hvis köD falder i vores smag. Mmmhm

 33. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg tage min bedste veninde med, da hun altid er der i tykt og tyndt for mig – det kunne være en måde at sige pænt tak på ❤

 34. Min mand har fødselsdag den 17/7 og så er det hans første fødselsdag hvor vi er gift så det ville være en dejlig forkælelse for os begge at nyde på hans dag.

 35. Flytter snart hjemmefra, for at studere, så kunne være lækkert at nyde sådan en middag med min far

 36. Jeg har snart årsdag med min fantastiske kæreste. Vil bruge præmien sammen med ham, fordi han er den mest forstående, opmærksomme og betænksomme kæreste. Han er der altid for både mig og min søn og værdsætter meget den måde han har taget imod min søn og så tætte de to er blevet (bedste venner som min søn siger) det varmer et moderhjerte at se de to man elsker allermest gå sådan i spænd med hinanden 🙂

 37. Har fødselsdag denne mandag (13. juli) og vil satans gerne have en speciel dag, bare min kæreste og jeg. Desværre er vi begge unge og broke – jeg har først for nyligt fået et værelse at leje, mens han stadig står boligløs og sover på sofaen hos en kammerat. Hvis jeg/vi vinder, skal vi bare ud og spise god mad, være kærester og nyde kærligheden, samt skabe et evigt minde, fra min 20 års fødselsdag <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  Fingers crossed!!!

Leave a Response