close
image

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
image

Jeg har været så heldig at møde to helt fantastiske mennesker på min vej, som har budt mig velkommen i deres hjem – Angela og Paul er fra England, begge er kunstnere og indehaver af en Panting & Sketching privatskole i Barcelona, hvor de lærer fra sig til mennesker fra hele verdenen med interesse for kunst. Jeg er helt solgt og er faldet for hvert mindste detalje og i deres skønne hjem – denne penthouse herskabslejlighed er helt fantastisk i mine øjne, den har så meget charme med en personlig touch, som gør den helt unik! Møblerne er en blanding af både nyt, antik og arvestykker, hvor der har været kreative hænder over.

Udover at de begge to er super skønne, så elsker jeg virkelig deres kreative sans og er helt betaget af, at se et par have så meget rigdom i glæden ved det de lever af. På utrolig kort tid har vi opbygget et forhold til hinanden, og nu hvor jeg ikke kan flytte helt ind så vil jeg glæde mig til at bo i dette ønske-hjem af og til i fremtiden 🙂

*Sometimes you meet new people places you never though you will be & that’s was what’s happen to me – Angela & Poul are from England and they are owner of an Panting & Sketching Privat “school” in Barcelona – They offer painting course of watercolour training workshops with expert tuition. Both of them are very friendly and have an amazing good vibes energy that I love! I like to meet new people and enjoy that not everything is about money. Unfortunatly I can’t move in, but I will definitely coming to this gorgeous flat again. I hope you like it, because I think that everything here is so amazing!

*Los últimos días he vivido en este piso tan precioso y estoy enamorada de absolutamente todo, los colores me encantan y el estilo es muy lindo. He conocido a este par, Angela y Paul quienes son personas muy agradable y cariñosa, siempre me gusta conocer a nueva gente y especialmente si son reales y que compartimos gustos iguales. Estoy que no sé qué escribir porque deciara vivir aquí 🙂

Tags : barcelonainteriørlifestyleLiving