close
Uncategorized

colorful looks from 2015

no thumb

34578Synes lige jeg vil vise jer nogle af mine personlige favoritter fra 2015 – et år, som bestemt har været farverigt for mit vedkommen. Jeg har næsten ikke opdaget kulden men heller ej “sommeren” i Danmark. Jeg var så heldig at jeg nærmest var i solen det meste af tiden, men når jeg så var i kulden havde jeg heldigvis de skønneste coats, som holdte mig varm fra et af mine absolut favorit samarbejdspartnere Kopenhagen Fur.

* TB to some of my favorites looks from 2015, so many colors and so many differents look. I love to mix everything together but always keep it feminine & exclusive at the same time. 

* Tiremos la vista a mís looks de el 2015, un año con mucho verano y muchos colores lindos – siempre me gusta mezclar las cosas pero siempre con un toque femenino y exclusivo.