close
no thumb

image 

imageHer til aften var jeg til wellness julemarked hos Kurhotel Skodsborg, hvor jeg fik nogle skønne skønhedsprodukter med hjem som jeg ser frem til at prøve – i forbindelse med aftenen havde jeg et hyggelig og konstruktiv møde med Skodsborg’s In-House Editor omkring wellness. 

Efter mødet spiste jeg middag på Sticks’n’Sushi, Tivoli hotellet – er næsten lige kommet hjem, hvor min veninde har været så sød at rydde min lejlighed op og tændt op for levende lys, så nu står den på økochips og hygge med en film 🙂 

* Today I was at Kurhotel Skodsborg for Christmas Spa Market, and had a meeting about wellness – after my meeting I had dinner with my friend at Sticks’n’Sushi, Tivoli Hotel. Now I finally home and it’s time to chill with my girlfriend 🙂 

* Hoy estuve en el Spa de Kurhotel Skodsborg y tuve una reunión – después cené con una de mis amigas, ya es hora para descansar un poco en mi sofá con una buena película 🙂 

Tags : Skodsborg Kurhotelwellness

2 Comments

Leave a Response