close
nr1

 nr2 nr3 nr4

I denne måned har jeg haft fornøjelsen af at nyde en mokka i selskab med Frederik Bagger, hvor vi skød billeder til “Garderobe Kig“.  Jeg har lavet et lille spændene interview med Frederik, hvor vi kommer ind på herremode, bolig, samt et lille indblik i hans liv som iværksætter. Så derfor, har jeg i samarbejde med frederikbagger.dk, i anledning af julen gjort det muligt for jer at vinde en super lækker julegave. ( Konkurrencen finder du nederst i dette indlæg )

 

Hvad karakterisere din stil, og hvad føler du dig altid godt til pas i? Jeg synes personligt at det er svært at karakterisere sin egen stil, men jeg vil mene at den er mindre konservativ, med et strejf af kant og med utrolig mange ’black items’ dele i blandt. Dog mener jeg at det er vigtigt, at man har flere stilarter til forskellige anledninger. Jeg har uden tvivl, en stil til alle lejligheder. Men mest af alt, føler jeg mig helt klart bedst tilpas i en mere afslappet stil i hverdagen.

Tre brands du altid fornyer din garderobe med? Jeg benytter mig generelt meget af tøj fra IRO, Plains – Five Units bukser og sneaks fra Addidas

Hvad skal man ikke servere for dig? Jeg er bestemt ikke kræsen når det gælder mad og ville mene at jeg spiser det meste. Men hvis jeg skal nævne noget, hopper jeg gerne over en fisk fyldt med ben, selvom smagen er himmelsk, så gider jeg ikke sidde og fedte med det.

Hvor kommer din inspiration fra, og hvad gav dig mod til at springe ud som iværksætter? Jeg kommer fra en opvækst, hvor vi altid har været omgivet af det kreative og det har helt klart, medført min interesse for denne branche. Derudover omtales inspiration altid og hvordan den skabes. Jeg så engang en dokumentar omkring, en designer som fortalte at det en dag ramte ham, da han gik på stranden. Der kunne jeg ikke lade være med at smile. Jeg mener det 120% kommer fra din omverden, omgivelser og de ting du oplever i hverdagen. Jeg bliver faktisk inspireret hver eneste dag, både hos mennesker, men også ting jeg oplever i dagligdagen. Ellers tror jeg, at meget af min inspiration helt sikkert kommer fra rejser m.m., hvor man finder andre kulturer.

Hvad er den sjoveste oplevelse du har haft? Min sjoveste oplevelse, må være da min kammerat og jeg, valgte at holde jul i New Zealand, for få år tilbage og mente at den bedste måde at se landet på var at leje en autocamper. Oplevelsen blev dog en anelse mere anderledes end vi begge havde forventet, for vi fik den gode ide at køre fra sydsiden til nordsiden på en speciel ”deal” med udlejningsfirmaet. Hvis vi på 4 dage kunne køre turen, skulle vi ikke betale for andet end benzinen, da autocamperen skulle bruges på nordsiden, 4 dage efter. Min kammerat synes at dette lød som en perfekt plan, da vi ikke skulle tænke på leje af bilen. Uheldigvis fik han ikke forhørt sig omkring camperens tilstand! Så vi ankom til udlejningsfirmaet og fik nøglerne til bilen, for at tjekke nogle buler og hvilken stand den var i før udlejning. Vi fandt bilen og må indrømme at jeg tænkte ’hvad er det du har påført mig de næste 5 dage?’ Vi gennemgik bilen og kunne slet ikke finde nogle af de omtalte buler. Vi besluttede os for at gå ind og sige, ’Jamen fint fint!’ Men da vi så kom ud igen, og satte nøglen i bildøren, ville den ikke åbne, så der stod vi helt forvirret og kiggede længere nede af parkeringspladsen, hvor det gik op for os, at dette ikke var den aftalte camper. Bilen som indgik i denne aftale, stod længere nede af parkeringspladsen. Jeg lyver ikke når jeg sagde ’Det er LØGN’, den så ud til at være meget træt og hvis man kunne kalde det en camper, så var den godt nok blevet bygget om. Dette var en varebil der var blevet ombygget med senge bagved, og et køkken som ikke kunne være der. Jeg glemmer ikke hvor meget vi grinte da vi kom ind i den og begyndte at køre, vi grinte i 5 minutter uafbrudt. Vi levede 5 dage i den og jeg må indrømme at jeg aldrig har lagt så tæt med en kammerat før. Bilen klarede turen, selvom man ofte tænkte ’..hvornår falder den sammen?’. Det er noget jeg aldrig vil glemme og noget jeg altid vil råde alle til at opleve, for hold da op, hvor har vi grinet meget af det gennem tiden.

Hvad er den vigtigste juletradition for dig? Jeg er et skilsmisse barn, og det indebærer ofte rod i traditionerne. De specielle traditioner som man har opbygget med familien, har været svære at fastholde så derfor har jeg faktisk i mange år, rejst væk. Dog er der ingen tvivl om at jeg gerne en dag på sigt, vil gendanne alle juletraditionerne, da julen er noget af det bedste der findes. Jeg har dog besluttet i år, at holde det hjemme med min kære mor og hendes del af familien. Jeg glæder mig meget til at opleve en jul i Danmark igen.

Hvad er et “NO GO” hos en kvinde og hvorfor? Jeg er ikke en jaloux anlagt person og synes faktisk også at man gerne må flirte osv. i et forhold, bare man ved hvor man har hinanden og at man kan stole på hinanden. Det holder forholdet frisk. Dog hvis utroskab og den slags forekommer, så vender jeg helt rundt, og jeg er en type som har svært ved at skubbe den slags ting fra mig, så det er i mine øjne totalt “NO GO” og jeg er smuttet få minuttet efter jeg har forhørt mig hvad der manglede i forholdet.

Hvor ser du dig selv og din virksomhed om fem år? Jeg ser mig selv mere moden i forbindelse med mit privatliv og måske har jeg allerede skabt mig en familie, da jeg har et ønske om at dette ikke bliver for sent i mit liv. Dog har jeg ikke oplevet den følelse med nogen endnu, hvor jeg har kunnet se fremtiden for mig. Derudover håber jeg at forbrugeren og folket kan lide de ideer jeg kommer med, da forbrugeren er kongen i vores univers. Jeg håber at se mit værk bliver mere end bare brugskunst til bordet. Måske en dag, som living og endda møbler. Men lad os se hvad fremtiden bringer, det er det som er så fantastisk med livet, at ingen af os ved hvad de forskellige ting bringer os.

Her til sidst bliver jeg nød til at stille dig bloggens vigtigste spørgsmål, hvordan score man dig? Jeg er en meget målbevidst person i mange henseender, og ved derfor også hvad jeg søger i en kvinde. Hele spillet som mange er fanget af, betager mig ikke, jeg tager faktisk bare mere afstand fra den slags hvis det opstår. Derudover skal en kvinde være ligefrem og udtrykke sig sofistikeret, sexet, samt have et yderst intimt og charmerende ydre. Jeg er typen som går meget op i stjernetegn og mener man kan se meget gennem den slags.

VIND FREDERIK BAGGER DESIGN I JULEGAVE 

I samarbejde med Frederikbagger.dk kan du vinde lækre præmier til en samlet værdi af 1450 kr. fra hans CRISPY serie –  vi sørger for at pakkerne når frem til dig inden d. 24 december 🙂

Du kan vinde  1 stk. Waterfall,  4 stk. Highball1 stk. Bowl1 stk. Bowl 2 

For at deltage i konkurrencen bedes du gøre nedenstående:

Del dette indlæg på din Facebook væg.

Fortæl i kommentarfeltet, hvilken by du er fra.

Held & Lykke 🙂

I samarbejde med min fotograf Vita Korsgaard & Creative Assistant Alberte Glerup

Tags : brigida martinezCrispyfrederik baggerGarderobe Kig

250 Comments

 1. Super fedt koncept! 😀
  & sikke nogle lækre ting man kan vinde. De ting vil helt klart pynte herhjemme i min lejlighed.

 2. Dejligt indlæg og flot du giver plads til andre, gode billeder og sjov historie fra hans tur 😀

  Konkurrencen vil min kæreste og jeg virkelig gerne vinde og det er hermed delt på min Facebook væg 🙂 Tak for en dejlig blog med godt indhold og god kvalitet.

  Kh. Sofie

 3. Det spiller for dig! Frederik er en inspiration for mange unge med store drømme, samt kender jeg hans fars design og perfekt spottet til din blog ig forestiller mig at du rammer din målgruppe, for ikke at nævne pigerne som nok har savlet over ham mens han datede Medina! Flot flot, du viser hvor godt du kan køre en inspirerede blog så selv mænd som jeg gider at følge dig 🙂

 4. Fedt indlæg! Jeg krydser alt hvad jeg har og håber at jeg vinder sættet. Så skal det under juletræet og gives til min mor, som er helt vild med crispy serien

 5. Jeg har siden jeg fik øjnene op for Crispy serien været solgt til stanglakrids, synes Frederik Bagger forstår at gøre det stilfuldt og til enhver smag, om man så er Sofie på 26 eller min mor på 59, i min familie fik jeg først øjenene op for det via Instagram og min familie blev så også vilde med det herhjemme, min samling er startet! Så ville elske at vinde! (hvem ville ikke det?).. Jeg synes Frederik er et inspirerende menneske, ikke kun de smukke produkter men at følge ham på Facebook og Instagram er en rejse i sig selv, han får altid loadet skarpe billeder op der inspirerer en, man får et indblik i hans liv og de steder han besøger. Jeg har bare en idé om at han er et varmt menneske. Så ikke kun produkterne. Men også ham er man sgu’ lidt skør med! Rigrig glædelig jul! Og PS. Så kommer jeg fra 4520 svinninge! Hilsen Sofie

 6. Hej Brigida, først og fremmest skal du have ros for dette stykke arbejde. Jeg arbejder med PR og ved hvor meget arbejde det kræver, jeg kan forestille mig at du ikke stopper før du er tilfreds. Det ser super godt ud og det at give plads til andre i rampelyset kan være svært for nogle, dette giver din blog et stort + og det giver dine læsere noget godt indhold. Bagger er et rigtig fint valg, er sikker på at du har hånden på pulsen hver gang.

  God jul til dig 🙂

 7. Jeg bor i Fredensborg. Jeg ville elske at vinde nogle af de lækre Bagger produkter til når jeg til marts flytter hjemmefra i lejlighed på Frederiksberg 🙂

 8. Er konkurrencen slut? Ellers vil jeg gerne vinde det som en ekstra julegave til min søde datter, der har haft et hårdt år med operation og måtte opgive studiestart. Bor i vestsjælland, 4520.

 9. Tak for jeres deltagelse 🙂 Vinderen har fået direkte besked på mail – Tillykke til Sofie Madsen 🙂

  Jeg ønsker jeg en rigtig dejlig jul & et godt nytår 🙂

 10. Pingback: ouaias
 11. Pingback: jordan cp3 4
 12. Pingback: praiseti
 13. Pingback: shamankin
 14. Pingback: urevomedia
 15. Pingback: borumdeluxe
 16. Pingback: zketchy
 17. Pingback: yankaripark
 18. Pingback: printonlitpro
 19. Pingback: charitoencasa
 20. Pingback: miendiation
 21. Pingback: ktfinans
 22. Pingback: sftfinance
 23. Pingback: kaavun
 24. Pingback: yogadesfemmes
 25. Pingback: linguatravels
 26. Pingback: ideasevoke
 27. Pingback: syrosmusic
 28. Pingback: rejuvmedia
 29. Pingback: dinerwaresf
 30. Pingback: altharmony
 31. Pingback: carslambert
 32. Pingback: funfunkaar
 33. Pingback: glplawyers
 34. Pingback: hobihobinomi
 35. Pingback: michsmallbiz
 36. Pingback: buymyhost
 37. Pingback: nrastogi
 38. Pingback: cosmicupcake
 39. Pingback: melbabishop
 40. Pingback: servicioswom
 41. Pingback: rvogtphoto
 42. Pingback: pennywave
 43. Pingback: pecanfirewood
 44. Pingback: introtechint
 45. Pingback: inboundhead
 46. Pingback: ozoessaouira
 47. Pingback: gushandyman
 48. Pingback: czappmasonry
 49. Pingback: allyoucankiss
 50. Pingback: mrforgps
 51. Pingback: googleizate
 52. Pingback: denisgoulart
 53. Pingback: jaredfencing
 54. Pingback: fetison
 55. Pingback: gandoff
 56. Pingback: damimiyy
 57. Pingback: donggeomdo
 58. Pingback: chtalaska
 59. Pingback: workingconcept
 60. Pingback: cluebdistribuzione
 61. Pingback: thankhuc
 62. Pingback: bioandfresh
 63. Pingback: fintecsales
 64. Pingback: cockaweek
 65. Pingback: truthtapes
 66. Pingback: lapthelakes
 67. Pingback: tubetotext
 68. Pingback: dvrordie
 69. Pingback: emcetolerie
 70. Pingback: mackzy
 71. Pingback: heslaatours
 72. Pingback: manskapsboden
 73. Pingback: kathyjaffe
 74. Pingback: fariselmasu
 75. Pingback: nartaky
 76. Pingback: newagecharger
 77. Pingback: normraeber
 78. Pingback: animalpainvet
 79. Pingback: carbonitegear
 80. Pingback: drketogenic
 81. Pingback: financeextent
 82. Pingback: brentography
 83. Pingback: fullcountkbo
 84. Pingback: thehodostore
 85. Pingback: ventaasesoria
 86. Pingback: favarte
 87. Pingback: paulbmusic
 88. Pingback: escortfeeds
 89. Pingback: seonnagittens
 90. Pingback: voydnet
 91. Pingback: cinselpaketin
 92. Pingback: vegashideas
 93. Pingback: lazydesiree
 94. Pingback: annersroofing
 95. Pingback: ztsurfboards
 96. Pingback: fotoversorger
 97. Pingback: tobepartridge
 98. Pingback: ventnorlife
 99. Pingback: bettansdesign
 100. Pingback: dfarrie
 101. Pingback: pistonari
 102. Pingback: almarsecurity
 103. Pingback: hobbyfreaks
 104. Pingback: langbenlang
 105. Pingback: joemaniophoto
 106. Pingback: zestchannel
 107. Pingback: kobe 9 elite low
 108. Pingback: cocoadancer
 109. Pingback: yicailottery
 110. Pingback: bonfanticare
 111. Pingback: reprebates
 112. Pingback: totalterapi
 113. Pingback: culturalsq
 114. Pingback: frankiesvoice
 115. Pingback: ayuinc
 116. Pingback: saraviquez
 117. Pingback: glamlustlife
 118. Pingback: daddeaze
 119. Pingback: rsvppersonnel
 120. Pingback: caveduperreux
 121. Pingback: kendalfewster
 122. Pingback: zanascuisine

Leave a Response