close
nr1

 nr2 nr3 nr4

I denne måned har jeg haft fornøjelsen af at nyde en mokka i selskab med Frederik Bagger, hvor vi skød billeder til “Garderobe Kig“.  Jeg har lavet et lille spændene interview med Frederik, hvor vi kommer ind på herremode, bolig, samt et lille indblik i hans liv som iværksætter. Så derfor, har jeg i samarbejde med frederikbagger.dk, i anledning af julen gjort det muligt for jer at vinde en super lækker julegave. ( Konkurrencen finder du nederst i dette indlæg )

 

Hvad karakterisere din stil, og hvad føler du dig altid godt til pas i? Jeg synes personligt at det er svært at karakterisere sin egen stil, men jeg vil mene at den er mindre konservativ, med et strejf af kant og med utrolig mange ’black items’ dele i blandt. Dog mener jeg at det er vigtigt, at man har flere stilarter til forskellige anledninger. Jeg har uden tvivl, en stil til alle lejligheder. Men mest af alt, føler jeg mig helt klart bedst tilpas i en mere afslappet stil i hverdagen.

Tre brands du altid fornyer din garderobe med? Jeg benytter mig generelt meget af tøj fra IRO, Plains – Five Units bukser og sneaks fra Addidas

Hvad skal man ikke servere for dig? Jeg er bestemt ikke kræsen når det gælder mad og ville mene at jeg spiser det meste. Men hvis jeg skal nævne noget, hopper jeg gerne over en fisk fyldt med ben, selvom smagen er himmelsk, så gider jeg ikke sidde og fedte med det.

Hvor kommer din inspiration fra, og hvad gav dig mod til at springe ud som iværksætter? Jeg kommer fra en opvækst, hvor vi altid har været omgivet af det kreative og det har helt klart, medført min interesse for denne branche. Derudover omtales inspiration altid og hvordan den skabes. Jeg så engang en dokumentar omkring, en designer som fortalte at det en dag ramte ham, da han gik på stranden. Der kunne jeg ikke lade være med at smile. Jeg mener det 120% kommer fra din omverden, omgivelser og de ting du oplever i hverdagen. Jeg bliver faktisk inspireret hver eneste dag, både hos mennesker, men også ting jeg oplever i dagligdagen. Ellers tror jeg, at meget af min inspiration helt sikkert kommer fra rejser m.m., hvor man finder andre kulturer.

Hvad er den sjoveste oplevelse du har haft? Min sjoveste oplevelse, må være da min kammerat og jeg, valgte at holde jul i New Zealand, for få år tilbage og mente at den bedste måde at se landet på var at leje en autocamper. Oplevelsen blev dog en anelse mere anderledes end vi begge havde forventet, for vi fik den gode ide at køre fra sydsiden til nordsiden på en speciel ”deal” med udlejningsfirmaet. Hvis vi på 4 dage kunne køre turen, skulle vi ikke betale for andet end benzinen, da autocamperen skulle bruges på nordsiden, 4 dage efter. Min kammerat synes at dette lød som en perfekt plan, da vi ikke skulle tænke på leje af bilen. Uheldigvis fik han ikke forhørt sig omkring camperens tilstand! Så vi ankom til udlejningsfirmaet og fik nøglerne til bilen, for at tjekke nogle buler og hvilken stand den var i før udlejning. Vi fandt bilen og må indrømme at jeg tænkte ’hvad er det du har påført mig de næste 5 dage?’ Vi gennemgik bilen og kunne slet ikke finde nogle af de omtalte buler. Vi besluttede os for at gå ind og sige, ’Jamen fint fint!’ Men da vi så kom ud igen, og satte nøglen i bildøren, ville den ikke åbne, så der stod vi helt forvirret og kiggede længere nede af parkeringspladsen, hvor det gik op for os, at dette ikke var den aftalte camper. Bilen som indgik i denne aftale, stod længere nede af parkeringspladsen. Jeg lyver ikke når jeg sagde ’Det er LØGN’, den så ud til at være meget træt og hvis man kunne kalde det en camper, så var den godt nok blevet bygget om. Dette var en varebil der var blevet ombygget med senge bagved, og et køkken som ikke kunne være der. Jeg glemmer ikke hvor meget vi grinte da vi kom ind i den og begyndte at køre, vi grinte i 5 minutter uafbrudt. Vi levede 5 dage i den og jeg må indrømme at jeg aldrig har lagt så tæt med en kammerat før. Bilen klarede turen, selvom man ofte tænkte ’..hvornår falder den sammen?’. Det er noget jeg aldrig vil glemme og noget jeg altid vil råde alle til at opleve, for hold da op, hvor har vi grinet meget af det gennem tiden.

Hvad er den vigtigste juletradition for dig? Jeg er et skilsmisse barn, og det indebærer ofte rod i traditionerne. De specielle traditioner som man har opbygget med familien, har været svære at fastholde så derfor har jeg faktisk i mange år, rejst væk. Dog er der ingen tvivl om at jeg gerne en dag på sigt, vil gendanne alle juletraditionerne, da julen er noget af det bedste der findes. Jeg har dog besluttet i år, at holde det hjemme med min kære mor og hendes del af familien. Jeg glæder mig meget til at opleve en jul i Danmark igen.

Hvad er et “NO GO” hos en kvinde og hvorfor? Jeg er ikke en jaloux anlagt person og synes faktisk også at man gerne må flirte osv. i et forhold, bare man ved hvor man har hinanden og at man kan stole på hinanden. Det holder forholdet frisk. Dog hvis utroskab og den slags forekommer, så vender jeg helt rundt, og jeg er en type som har svært ved at skubbe den slags ting fra mig, så det er i mine øjne totalt “NO GO” og jeg er smuttet få minuttet efter jeg har forhørt mig hvad der manglede i forholdet.

Hvor ser du dig selv og din virksomhed om fem år? Jeg ser mig selv mere moden i forbindelse med mit privatliv og måske har jeg allerede skabt mig en familie, da jeg har et ønske om at dette ikke bliver for sent i mit liv. Dog har jeg ikke oplevet den følelse med nogen endnu, hvor jeg har kunnet se fremtiden for mig. Derudover håber jeg at forbrugeren og folket kan lide de ideer jeg kommer med, da forbrugeren er kongen i vores univers. Jeg håber at se mit værk bliver mere end bare brugskunst til bordet. Måske en dag, som living og endda møbler. Men lad os se hvad fremtiden bringer, det er det som er så fantastisk med livet, at ingen af os ved hvad de forskellige ting bringer os.

Her til sidst bliver jeg nød til at stille dig bloggens vigtigste spørgsmål, hvordan score man dig? Jeg er en meget målbevidst person i mange henseender, og ved derfor også hvad jeg søger i en kvinde. Hele spillet som mange er fanget af, betager mig ikke, jeg tager faktisk bare mere afstand fra den slags hvis det opstår. Derudover skal en kvinde være ligefrem og udtrykke sig sofistikeret, sexet, samt have et yderst intimt og charmerende ydre. Jeg er typen som går meget op i stjernetegn og mener man kan se meget gennem den slags.

VIND FREDERIK BAGGER DESIGN I JULEGAVE 

I samarbejde med Frederikbagger.dk kan du vinde lækre præmier til en samlet værdi af 1450 kr. fra hans CRISPY serie –  vi sørger for at pakkerne når frem til dig inden d. 24 december 🙂

Du kan vinde  1 stk. Waterfall,  4 stk. Highball1 stk. Bowl1 stk. Bowl 2 

For at deltage i konkurrencen bedes du gøre nedenstående:

Del dette indlæg på din Facebook væg.

Fortæl i kommentarfeltet, hvilken by du er fra.

Held & Lykke 🙂

I samarbejde med min fotograf Vita Korsgaard & Creative Assistant Alberte Glerup

Tags : brigida martinezCrispyfrederik baggerGarderobe Kig