close
no thumb
image
image
image
image
image
image

imageI aftes var jeg inviteret til 2-retters middag med Noise PR & ILLUMCorallo Lobster Bar, som ligger på 4. Etage i deres nye gastronomiske omgivelser.

Konceptet er super fint, hvor du kan nyde udsigten over København på deres roofttop mens du spiser en lækker middag eller nyder en kop kaffe – de har et dejligt udvalg med alt fra hummer, raw food, bøffer, pizza og tilhørende vine og bobler.

Når det kommer til shopping, er det for mig vigtigt at jeg føler mig godt behandlet og servicen er høj, dette er en af grundende til ILLUM i mange år har været mit foretrukket shopping stormagasin i Danmark. I år er en række high end butikker blevet en del af huset, hvilket er yderst tiltrækkende for mig med et bredt udvalg inden for mode, skønhed, bolig, og design.

Jeg havde en super hyggelig og sjov aften i selskab med Noise teamet, Maj-Britt som er Chief Commercial Officer for ILLUM, og to af mine gode venner og blogger kollegaer Mike & Simone – jeg elsker folk som får mig til at grine og har en positiv energi! 🙂

* Last night I had dinner with Noise PR & the luxury shopping magasin ILLUM, it’s was such a lovely night with good & delicious food from the new seafood restaurant Corallo Lobster Bar on the rooftop of ILLUM!

* Anoche estuve cenando con Noise PR y el centro comercial ILLUM – me invitaron para presentarme el nuevo concepto de gastronomía en el piso 4. Un sitio muy agradable y con comidas deliciosas y precios muy atractivos.

Tags : corallo lobsterIllumluxuryNoise Pr

1 Comment

Leave a Response